Karty nelžou - Dokončení knihy Ze života peklo přehled

Karty nelžou - Dokončení knihy Ze života peklo
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166050/karty-nelzou-dokonceni-knihy-ze-zivota-peklo-166050.jpg 3 3 3

Další a poslední pokračování knihy z prostředí zdravotnické záchranné služby, kterým se prolíná osobní a nečekaně končící příběh hlavní hrdinky. Jela opatrně, což nemívala ve zvyku, ale měla takový divný pocit. Při každém protijedoucím autě podvědomě zpomalila, a v pátek na hlavním tahu z Prahy jich nebylo málo. Na rovině měla na tachometru kolem stovky a před mírným kopcem v tomto směru vždy sundávala nohu z plynového pedálu. Z dálky viděla zprava z vedlejší silnice přijíždět auto, které na značce zastavilo. Jela dál. Pak už ucítila jen obrovský náraz, před očima vystřelené airbagy.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Karty nelžou - Dokončení knihy Ze života peklo. Přihlašte se a napište ho.

medlovice
14.03.2017 3 z 5

Prolíná se tu práce doktorky záchranné služby, ta část mě bavila i když to bylo pořád stejné , bezvědomí , dúchodci jen občas spestřené výjezdem k romům . Mohlo to být napínavější a vadilo mi prolínání do soukromí doktorky ,která se rozvádí , má nového partnera , dětem se to nelíbí , málem ji dostanou do kriminálu , doktorka nic nestíhá, všem důvěřuje a pak na to doplatí .Hodně nesympatická žena na obálce oblečená jako vdova s hrnkem zakrývající pusu odradí mnohé čtenáře. I přes to všechno autorka má pěkný styl psaní , jen já nemám ráda prolínání dějů.

Kniha Karty nelžou - Dokončení knihy Ze života peklo v seznamech

2012  68%Ze života peklo - Podle skutečného příběhu