Karty vědomé duše přehled
Kim Dreyer
Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu. Jsou nástrojem, jehož prostřednictvím se duše, andělé a rádci budou moci dotknout vašeho srdce. Byly vytvořeny s úmyslem citlivě a láskyplně s vámi sdílet moudrost Vesmíru a rady v něm ukryté. Záměrem těchto karet je také probudit ve vás uvědomění sama sebe, abyste byli schopni vnímat, jakou nádhernou a jedinečnou lidskou bytostí jste.... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2017 , SynergieOriginální název:
Conscious Spirit Oracle
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Karty vědomé duše. Přihlašte se a napište ho.
Karty vědomé duše jsem si oblíbila, protože jsou nejen nádherně ilustrované, ale jejich významy jako by mi šly pod kůži! Jedny z nejkrásnějších karet, u kterých působí i barevné ladění, naprosto jednoznačné texty na kartě a když se začnou spojovat jednotlivé kartičky do sebe – ach, nádhera!
Kniha Karty vědomé duše v seznamech
Luxusní malé kartičky. Je docela vtipné, že se mi nejméně líbí zrovna ta karta, která je na úvodní straně - přiznám se, že to byl důvod proč jsem si vybrala jiné od této autorky a tyto koupila jako dárek... nicméně od té doby už jsem je mnohokrát za ty roky použila - líbí se mi a baví mě. Naprosto doporučuji.