Káťa a Škubánek - komiks přehled
Hana Lamková , Libuše Koutná , Josef Lamka
"První knižní vydání slavného seriálu o Kátě a Škubánkovi v komiksové verzi!" Veselé příběhy holčičky Káti a jejího rozpustilého pejska Škubánka patří k nejoblíbenějším večerníčkům a těší se oblibě i v knižní podobě. Malí hrdinové se však objevili i v devatenácti kreslených příbězích, které vycházely na pokračování v časopisu Čtyřlístek v letech 1984 až 1992. Kompletní komiks vydáváme v Albatrosu poprvé knižně!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Káťa a Škubánek - komiks. Přihlašte se a napište ho.
Naprosto boží :) Tak jako jsem s radostí opět listoval knižní verzí Poldy a Oldy, tak stejně tak jsem si si užíval ve svých 38 letech (spolu s mými dětmi) toto ucelené komiksové vydání všech dílů Káťi a Škubánka. Byla to dobrá investice, je to super komiks a jsem rád, že baví i mé děti :) PS: dost se mi stávalo, že se mi v hlavě, ve vzpomínkách, zjevoval hlas Jitky Molavcové. Tento večerníček jsem asi jako malý musel fakt milovat :)
Skvělá knížka. Moc mě baví komiksové zpracování. Je to vtipné a psané velkými písmeny, takže se mi to dobře čte.
Kniha Káťa a Škubánek - komiks v seznamech
humor komiksy pro děti člověk a pes
Část díla
- Auto 2018
- Dárek k narozeninám 2018
- Démantový obojek 2018
- Hra na čmuchanou 2018
- Jak se dělá kocour 2018
I když se musím na začátku přiznat, že jsem sice neměla tuto knížku v ruce, ale zato jsem četla tehdy onen seriál ve Čtyřlístku a mám na to krásné vzpomínky. A pokud se tedy jedná o zkompletování onoho seriálu, nemůže to mít chybu!