Katapult přehled
Vladimír Páral
Hlavní hrdina Jacek Jošt navázal lehkomyslně sedm známosti s ženami na trati Ústí nad Labem - Brno, přestože má doma manželku Lenku a dceru Leničku. Ženy a dívky se však velmi brzy začnou domáhat splnění svých přání. Edice Eva, svazek 5. 3. vydání.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Katapult. Přihlašte se a napište ho.
Páral je můj oblíbený spisovatel. Knihu Katapult jsem pokládala za zdařilou, hektickou a na tehdejší dobu dost odvážnou nebo, jak bych to řekla... zkrátka, do čeho se ten muž pouštěl bylo promyšlené, riskantní i lákavé... musel být pořád ve střehu a přitom si to užíval.
1 000 eknih zdarma ke stažení (4. díl)
30.04.2019
Zfilmováno
Katapult (2002)
Kniha Katapult v seznamech
nevěra humor milostné romány erotika česká literatura krize středního věku manželská krizeAutorovy další knížky
1990 | Milenci a vrazi |
1978 | Mladý muž & bílá velryba |
1988 | Země žen |
1967 | Soukromá vichřice |
1982 | Romeo & Julie 2300 |
Jestli něco Páralovi jde,tak popisy ubíjejícího stereotypu. Část čtenářů si stěžuje, že se to nedá číst, ale pro mě zhuštěný, stále se opakující děj, zakončený naprostým zmarem dává smysl- a způsob komunikace je mi blízký a proto si dokážu asi spoustu věcí domyslet..."A dnes bude další spací den! - Cože - tak já si ho udělám sám. " Tady úplně slyším, co mu asi odpověděly a současně vidím, jak se u toho tvářily...