Průšvih přehled

Průšvih
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/5037/bmid_prusvih-ncW-5037.jpg 4 35 35

Kate Branniganová série

Kate Branniganová, soukromé očko z Manchesteru, má jediný důvod, proč dovolit svému příteli podílet se na vyšetřování podvodů kolem prodeje nových aut – je přesvědčena, že se nemůže nic stát. Bohužel se má poučit, že u Richarda je třeba počítat s každou eventualitou. Když ta krajní eventualita nastane a Richard se octne za mřížemi, zůstává v první řadě na Kate, aby se postarala o jeho osmiletého synka – ten však dokáže situaci zkomplikovat ještě víc. Proti své vůli je Kate zatažena do světa drogových obchodů, dětské pornografie, podvodníků a vymahačů, kdy stane tváří v tvář smrti v případě nejnebezpečnějšího vyšetřování své kariéry…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art

Crack Down, 1994

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Průšvih. Přihlašte se a napište ho.

jprst
25.06.2022 3 z 5

Tenhle příběh má jeden velký klad, děj se docela vleče, takže jsem stačil usnout už před koncem, o to byl pak závěr překvapivější.

moudivlacek
05.07.2021 3 z 5

Taková klasická detektivka "od stolu", tu a tam nějaký děj, většinou až ke konci knihy, na sérii s Tonym to rozhodně nemá. Ale zas na druhou stranu knihu nechci zatracovat, detektiv Kate rozhodně není žádný superman a magnet na průšvihy - tak na to je prostě jednička.
Kdo nemá rád velké krváky, ale přesto detektivky ano, pak příběhy s Kate jsou dobrou volbou.

Prateri
10.03.2019 3 z 5

Průšvihem se mi zdá, když policie zavře nevinného. Soukromé očko Kate má co dělat, aby nahledala důkazy proti skutečným viníkům. Když si odmyslím místa v knize, kde se popisuje dost podrobně kudy Kate jede - míří rovně, pak zahne, přejede křižovatku a uhání k dálnici atd. - tak jsem se ani nenudila.

A jeden citát: Nejtěžší na dospělosti je přijmout skutečnost, že nedokážeme své drahé žádným kouzelným zaříkadlem zbavit bolesti, ani ji vzít na sebe.

Kniha Průšvih v seznamech

Val McDermid