Kate: Budoucí královna přehled
Katie Nicholl
Kniha z pera zkušené autorky, která se britskou královskou rodinou zabývá řadu let, přináší mnoho zajímavých detailů i postřehů ze zákulisí. Na rozdíl od bulvárních periodik pracuje s ověřenými fakty a přibližuje čtenářům životní příběh Kate Middletonové, její idylické dětství v kruhu laskavé rodiny, sportovní a studijní úspěchy i šikanu, kterou Kate zažívala na prestižní soukromé škole, z níž nakonec raději odešla. A konečně studium na univerzitě St. Andrews, kde se zrodil vztah s princem Williamem, který nakonec přes všechny překážky a odklady dospěl po deseti letech ke šťastnému konci.... celý text
Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: 2015 , Ikar (ČR)Originální název:
Kate: The Future Queen, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kate: Budoucí královna. Přihlašte se a napište ho.
Po "životopise" Meghan:Hollywoodská princezna a Můj manžel a já jato kniha rozhodně nejslabší. Připomíná bulvární články, je to příšerně vyumělkované a bujná fantazie autorky je příšerná. Nehodí se, aby popisovala, jak v krbu praskal oheň a Carol čekala na blížící se porod, nebo aby opravdu detailně a romanticky popisovala zasnoubení Kate a Williama. Nepůsobilo to vůbec dobře.
Na druhou stranu, poslední kapitoly, kde si autorka nemusela tolik vymýšlet a domýšlet a které byly aktuálnější, se četly dobře, byly zajímavé:)
Kniha Kate: Budoucí královna v seznamech
Velmi dobrá a zajímavá kniha pro všechny milovníky britské královské rodiny. Pln informací, které kniha obsahuje, je obecně známých, část je překvapivých. K danému tématu jedna z nejlepších knih.