Svěží vítr přehled

Svěží vítr
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522336/bmid_kavarna-u-andela-kaviaren-u-anjela-cerstvy-vitr.jpg 5 32 32

Wiesbaden, 1961. Poté co Hilda Kochová zmodernizuje rodinnou kavárnu a s velkou obětavostí ji vede, její bratr Vilhelm ji chce naprosto nečekaně připravit o obchodní vedení. Jeho životní sen o kariéře u filmu ztroskotal, zatímco jeho žena Karin slaví jako herečka velké úspěchy. Také s vinicí Hildina manžela Jeana-Jasquese to nevypadá nejlépe. Poté, co začne najednou kolovat ve Wiesbadenu zlá pomluva, všichni se začnou o existenci své kavárny strachovat.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Ikar (ČR)

Ein frischer Wind, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svěží vítr. Přihlašte se a napište ho.

Szilvia1
25.12.2024 5 z 5

Pokračování rodině Kochových z kavárny Anděl byl pěkný,v každé kapitole o postavách se vždy něco dělo,ještě mají být dvě díly,tak jsem zvědavá,jak se jejich životy budou vyvíjet.Přečteno mám od autorky skoro vše,jenom poslední novinku ještě ne.

m_martina
08.12.2024 5 z 5

Četla jsem všechny předchozí díly této výborné řady, proto jsem si nemohla nechat ujít ani tento zatím poslední. A byla jsem opravdu spokojená, ze setkání s Hildou jsem měla velkou radost ;-). Tato paní spisovatelka píše dobře a hlavně čtivě, proto už počtvrté hodnotím pěti hvězdami a určitě si od ní přečtu něco dalšího.

anovy64
06.12.2024 5 z 5

Poutavé pokračování příběhů nezlomné Hildy, která pro blaho kavárny bojuje nejen s pohodlným a neúspěšným bratrem Willem, ale i vlastní matkou. Slibně se rozvíjí také příběh rodin Luisy a její kamarádky Světlany. Doufám, že na pátý díl nebudeme muset čekat tak dlouho, jako na tento čtvrtý.

Svěží vítr, Hadrové panenky nelžou a další knižní novinky (36. týden)

01.09.2024

Kniha Svěží vítr v seznamech