Kaviareň Pumpkin Spice přehled
Laurie Gilmore
Přístav snů série
1. díl
Jeanie Ellisová nikdy nevlastnila kaviareň. Nielenže netuší, ako ju spravovať, no už vôbec nevie, ako zapadnúť medzi obyvateľov malého mestečka Dream Harbor. Je to však pre ňu vynikajúca príležitosť začať odznova, presne ako dúfala. Logan Anders má rád svoju pravidelnú dávku kofeínu v najlepšej a jedinej malomestskej Kaviarni Pumpkin Spice. Okrem toho sú jeho najdôležitejšími hodnotami stabilita, pokoj a vyhýbanie sa klebetám členov knižného klubu. No nová, trochu nemotorná a bláznivá majiteľka kaviarne ho vyvedie z miery. Pragmatického Logana rozčuľuje Jeanina spontánnosť a ju zase jeho nevrlosť. Avšak práve Logan je človek, ktorý je jej vždy ochotný pomôcť. Kaviareň Pumpkin Spice je milý romantický príbeh ako stvorený pre fanúšikov Gilmorových dievčat!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , MetaforaOriginální název:
The Pumpkin Spice Café, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kaviareň Pumpkin Spice. Přihlašte se a napište ho.
Kavárna s vůní perníčků je lehké odpočinkové čtení, vhodné pro nenáročné čtenáře. I mě knížka nalákala svou nostalgickou podzimní obálkou a počtem rezervací v naší knihovně. Příběh je milý, sladký, a co jsem nečekala i pikantní. Jeanie dostane od své tety kavárnu, ale nečeká, že k tomu získá i srdce farmáře Logana. Kdo by odolal jeho flanelové košili?
Trochu jsem čekala, že se děj bude víc věnovat kavárně, ale stěžejní byly vztahy mezi Loganem a Jeanií (a Logan se na můj vkus trochu moc pitval ve svém předchozím vztahu). Knížku jsem ale bez problémů dočetla do konce, i když to nebylo tak, že bych po ní sahala v každé volné chvilce - tak nadšená jsem z ní zas nebyla. Ale to je hlavně tím, že mne romantické příběhy zase až tolik neberou. Pokud chcete jednoduché romantické čtení na dlouhé zimní večery, tak tuhle knížku můžete klidně zkusit. Třeba vás osloví ... Co hodnotím jednoznačně pozitivně, je obálka - ta se podle mého hodně povedla, protože vzbuzuje (aspoň ve mně) takovou tu podzimní náladu
Žebříček nejprodávanějších knih (43. týden)
31.10.2024
10 nejčtenějších knih (říjen)
15.10.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (39. týden)
02.10.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Kaviareň Pumpkin Spice v seznamech
Protože už pomalu začínám mít vánoční náladu, ještě jsem rychle sáhla po jednohubce, ze které podzim na první pohled úplně vyzařuje.
Nevadí mi, že to je krátký příběh, i do 300 stran se toho dá vměstnat dost, ale Laurie Gilmore ten prostor vůbec nijak nevyužila. Nedýchla na mě podzimní atmosféra, o samotné kavárně jsem si toho taky moc nepřečetla a k postavám už nemá cenu se vyjadřovat.
Ani jeden z nich se nechoval na svůj věk. S Jeanie bych si zkrátka neporozuměla, to se stává, ale že mě nezaujme ani bručoun Logan, to už je divné. Asi by to bylo lepší, kdyby se přenesl přes bývalý vztah a nemluvili o něm neustále jako o sexy farmáři, protože to jsem si vždycky vybavila stejnojmennou knihu a na ni nemám zrovna moc dobré vzpomínky.
Kavárna s vůní perníčků má nevyužitý potenciál. Kdyby to nebyla tak moc insta love, kdyby o svém vztahu více mluvili, třeba bych jim tu lásku i věřila.
Děkuji @grada_cz & @cosmopolis_cz za knihu. #spoluprace