Příčina smrti přehled
Patricia Cornwell
Kay Scarpettová série
Už jsou to téměř tři roky, co se v okolí Richmondu začaly ztrácet mladé milenecké dvojice – jejich těla byla objevena až po několika týdnech, hluboko v lesích, a skončila na pitevním stole doktorky Kay Scarpettové – ta však nedokáže určit, jak tito lidé zemřeli. Čtvrtý nevyřešený případ mění celou situaci v noční můru – stejným způsobem právě zmizela i Debora Harveyová, dcera vysoce postavené a všeobecně známé osobnosti. Pat Harveyová je ochotná udělat cokoli, aby dceru zachránila, a když se jí to nedaří, obviní Kay z neschopnosti a vystaví ji útokům médií. Navíc Kay s postupem času zjišťuje, že jí členové vyšetřovacího týmu lžou a podsouvají jí falešné stopy. Nezbude jí než pustit se do pátrání na vlastní pěst…... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2011 , Knižní klubOriginální název:
All that remains, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příčina smrti. Přihlašte se a napište ho.
Výborná detektivka. Jen škoda, že se pachatel objevil tak nějak odnikud a o jeho motivech jsme se nedozvěděli vůbec nic.
Za mě opět výborná oddychová detektivka, vrah odhalen až na konci...ještěže jich mám tolik před sebou.-)
Kniha Příčina smrti v seznamech
2000 | Za řekou Styx |
2002 | Nakažlivá smrt |
2009 | Kniha mrtvých |
2005 | Moucha |
2008 | V ohrožení |
Tento díl mi dal zabrat. První polovina se docela vlekla, trochu moc zákulisních intrik. Zato ta druhá půlka byl fičák. Ale souhlasím s ostatními čtenáři - pachatel, kde se vzal, tu se vzal. A motiv, kdo ví? I přesto si přečtu další. Přece jenom se to dá :).
(23. 9. 22 - 22 144 - 49)