Stopa přehled
Patricia Cornwell
![Stopa Stopa](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18835/stopa-18835.jpg?v=1271531719)
Kay Scarpettová série
Kay je pozvána na bývalé pracoviště v Richmondu, aby konzultovala nevysvětlitelnou smrt čtrnáctileté školačky. Postupně se prokáže těsná souvislost s jiným případem a doktorka spolu s policií je na stopě psychopatickému vrahovi, který je s ní a s její neteří Lucy v překvapivém spojení. Kromě obvyklé morbidnosti se autorka tentokrát soustředila na psychologický portrét duševně narušeného jedince.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2006 , Knižní klubOriginální název:
Trace, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stopa. Přihlašte se a napište ho.
![Ira13 Ira13](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/275424/m_ira13-m7O.jpg?v=1679746820)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Až když jsem knihu začala číst, zjistila jsem, že je ze série. Předchozí díly jsem nečetla, proto mi unikaly některé souvislosti. Kniha me ze začátku moc nebavila, ke konci to bylo lepší, ale i tak z ni nejsem nadšená.
![ivzu77 ivzu77](https://www.databazeknih.cz/img/users/63_/63259/m_ivzu77-z8I.jpg?v=1540924985)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
13. díl, 13. kniha a pro mne 13. čtenářská jízda. Sérii čtu postupně, od začátku. Baví mne slevovat, jak se vše vyvíjí, technicky zdokonaluje, postavy stárnou a mění své životní role a zaměstnání. Oblíbila jsme si Kay, Marina, Lucy i Benzina.
Kniha Stopa v seznamech
v Mé knihovně | 150x |
2000 | ![]() |
2002 | ![]() |
2009 | ![]() |
2008 | ![]() |
2005 | ![]() |
Další díl, který se mi moc nelíbil. Nejlepší byl začátek celé série.