Každá bolest má svou příčinu přehled
Milan Studnička , Tomáš Rychnovský
Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím? Možná budete překvapeni, co všechno se za bolestmi skrývá. Autoři Tomáš Rychnovský a Milan Studnička vás naučí, jak propojit tělo i mysl, aby byly ve vzájemné rovnováze a harmonii.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Každá bolest má svou příčinu. Přihlašte se a napište ho.
Inspirativní kniha, příběhy lidi i cvičení, která si může každý doma vyzkoušet. Stojí za přečtení.
Knižní novinky (39. týden)
22.09.2019
Kniha Každá bolest má svou příčinu v seznamech
Zlobí Vám dítě a nezvládáte ho? Věnujte mu více času a je to, problém vyřešen. Bolí Vás záda? A trápí Vás přitom to, že s Vámi manžel nemluví? Řekněte mu, ať mluví, on tak udělá a bolest je fuč. Tak na takovém principu je kniha založená, všichni se hned začnou chovat lépe a podle pravidel a zazvonil zvonec a pohádky je konec :) Třešničkou na dortu - a to jsem se fakt bavila - byly kapitoly zaměřené na role muže a ženy (feministky by plakaly).