Každé řešení má svůj problém přehled

Každé řešení má svůj problém
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20707/bmid_kazde-reseni-ma-svuj-problem-Zj4-20707.png 4 254 254

Gerri plánuje spáchat sebevraždu, ale předtím ještě napíše dopisy na rozloučenou spoustě příbuzných a známých – a nezachází v nich s pravdou právě v rukavičkách. Shodou okolností jí ale sebevražedný plán nevyjde – a Gerriin život se ze dne na den stane opravdu napínavým dobrodružstvím. Neboť není snadné vypořádat se se svými blízkými, když vědí, co si o nich skutečně myslíte!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Für jede Lösung ein Problem, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Každé řešení má svůj problém. Přihlašte se a napište ho.

Mermaida
14.12.2024 2.5 z 5

Knihu mi půjčila kolegyně s tím, že je humorná, a že se u ní nasmála, tak že by se mi mohla taky líbit. No, trochu líbila, ale až tak druhá polovina. Ze začátku jsem se nemohla začíst a přišla mi spíš nudná, než humorná, ale dalo se. Pak přišel "dlouho očekávaný" zvrat a já se opravdu občas zasmála a pobavila. Nakonec, i když jsem na tuhle knihu neměla úplně tu správnou náladu, to nebyla zase tak špatná kniha. U mě to hodně zachránil ten "romantický" konec.

Eva-K
22.07.2024 4 z 5

Romantika, u které se zasmějete. I nahlas - a to se mi často nestává. Na léto značka ideál. Čteno v němčině.

broskev28
16.05.2023 4 z 5

Znám pouze autorčinu drahokamovou trilogii, ale na základě zdejších komentářů jsem riskla nákup téhle romanťárny a jsem tuze ráda, že jsem tak učinila. Ne každá romantika je humorná a zdaleka ne každá je inteligentně napsaná, tady se ovšem autorce povedlo obojí.
Výborné až skvělé: nápad i provedení! Navíc podat humorně sebevražedné plány, to taky nedokáže každý, ale K.G. se to opravdu povedlo. Už dlouho jsem se tak nenasmála - vlastně naposledy u Helenina dědictví; Gerina rodinka a obecně celá přízeň, to tedy byli týpci!!! (Čestnou výjimku tvoří samozřejmě teta Hulda!)
Takže paráda a já velmi doporučuju, jen upozorňuju, že nakladatelství Euromedia buď nemá v rozpočtu vyčleněné peníze na korektora, nebo je korektor zřejmě naturalizovaný Španěl/Ukrajinec/Němec apod. Tolik chybných 4.pádů zájmen typu ona, můj, tvůj už jsem v knize delší čas neviděla. Jistě, našly by se i jiné chybky, a není jich bohužel až tak málo, možná ani překlad není dokonalý, ale tohle, tahle zájmenná prkotina, mě irituje opravdu hodně; můj problém, já to beru.
P.S. Já jsem četla 2.vydání z roku 2019, jehož obálka se povedla mnohem lépe.

"Zkus bojovat o to, co miluješ, jinak budeš muset milovat, co ti zbyde."

Kniha Každé řešení má svůj problém v seznamech