Každodenní problémy v mateřské škole: pomoc pro učitelky a rodiče přehled

Každodenní problémy v mateřské škole: pomoc pro učitelky a rodiče
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/158745/kazdodenni-problemy--158745.jpg 3 1 1

Autor popisuje na základě svých dlouholetých zkušeností všední den v mateřské škole od ranního pozdravu až po odpolední rozloučení. Seznamuje nás se souvislostmi mezi chováním dětí v mateřské škole, jejich rodinným prostředím a životem doma. Na zajímavých příkladech nám odkrývá základní princip didaktiky v mateřské škole - princip situačního učení. Tato kniha chce učitelkám mateřských škol i rodičům přinést větší jistotu v praxi a více radosti z pedagogické práce. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Každodenní problémy v mateřské škole: pomoc pro učitelky a rodiče. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

martin3683
09.10.2017 3 z 5

Nejsem učitel v mateřské školce, hodnotím ji tedy rodič, který v ní hledal nějakou pomůcku pro hladký přechod do školky. Rady tam moc nejsou, spíše takové obecné rady pro učitelky ve školce. A to tady pro ideální prostředí a svět. Už jen rada, že by ve třídě nemělo být více jak 15 dětí je fajn, ale v praktickém světě nereálné, pokud za školku nemůžete platit majlant. Takže pro mě zajímavý pohled do zákulisí ideální školky, ale jinak nic extra zajímavého.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Každodenní problémy v mateřské škole: pomoc pro učitelky a rodiče v seznamech

v Přečtených2x
v Knihotéce1x

Autorovy knížky

Hans Herbert Deissler
německá, 1915 - 1994
1994  60%Každodenní problémy v mateřské škole: pomoc pro učitelky a rodiče
Skrýt reklamy