Nesplacené dluhy (2025) | Databáze knih

Nesplacené dluhy přehled

Nesplacené dluhy
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/555840/bmid_nesplacene-dluhy.jpg 5 1 1

Kchrat série

< 3. díl

Může být jeden chlapec ohrožením pro křehký mír mezi dvěma civilizacemi? Jedenáctiletý Michel Barnier to neměl lehké ani v době, kdy ještě oba jeho rodiče žili. Často se stěhovali z místa na místo, takže najít a hlavně udržet si kamarády byl problém. Pak mu zemřela máma a jeho otec rozhodl, že na novou zakázku poletí s ním. A rozhodně to nebude ve Sluneční soustavě, protože tentokrát šlo o práci pro mimozemšťany. A tak se Michel ocitl na Cerberovi, první budoucí mezirasové základně na okraji lidem známého vesmíru, v malinké kajutě a provizorní učebně pro online výuku. Na místě plném dospělých, kterým překáží, zatímco jeho otec odletěl ještě dál… Že už se nikdy nevrátí, došlo Michelovi hned při prvním setkání s obrovským šatchranským vojákem Nhakchatem. A taky mu bylo jasné, že když je v tomto cizím světě teď úplně sám, bude muset o své místo v něm bojovat.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nesplacené dluhy. Přihlašte se a napište ho.

Adamonson
06.03.2025 5 z 5

Je první knihou ze série, které jsem dal plný počet hvězd. Celkový děj knihy mi přišel o dost víc smysluplnější a plynulejší na rozdíl od předchozích dvou dílů. Postava Michela a její boj ve světě, který se rapidně mění a zápletka s detektivními prvky, jsou za mě dobře vymyšlené. Po celý děj knihy jsem měl nad čím přemýšlet a nijak se nenudil. Pokud další díla v tomto cyklu budou v podobném duchu, kdy děj je spletitý, ale smysluplný, budu nadmíru rád.

Na dosah hvězd, Dvojí tvář a další knižní novinky (8. týden)

16.02.2025

Kniha Nesplacené dluhy v seznamech