Kde se líbat v Praze? přehled

Kde se líbat v Praze?
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/196249/bmid_kde-se-libat-v-praze-Acz-196249.jpg 4 21 21

„Našla jsem 18 míst, která pro mě mají duši", říká Martina Riebauerová o své nové, půvabné knížce a dodává, ,, jsou to místa více - častěji - méně známá; místa, která mají svůj příběh nebo ho teprve hledají nebo ten příběh mají, ale nechávají si ho pro sebe; místa, kde se můžete líbat nebo jen držet za ruku s někým, koho máte rádi, nebo na něj jen myslet a jít tudy jen tak samotní ...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kde se líbat v Praze?. Přihlašte se a napište ho.

Blíženec
22.03.2023 5 z 5

Opravdu moc pěkně napsaná kniha. Myslel jsem si, že Prahu znám , ale autorka mně mile zaujala. Některá místa jsem znal ,ale další mně příjemně překvapila. Autorka popisuje genius loci. Představí místa, ale i zajímavé lidi kteří tam žili. Přesně jak píše dawson321, netradiční průvodce.
Kniha vás provede příjemnou procházkou po různých koutech Prahy. A když půjdete s fajn doprovodem...
PS. Na žádný vulgarismus, jsem při čtení nenarazil.

dawson321
20.02.2021 4 z 5

Takový netradiční průvodce Prahou. některá místa jsem znal (super, že autorka zařadila třeba uličku Ve Stínadlech), některá ne a chystám se je navštívit. Škoda, že autorka nezařadila do průvodce i Grébovku a tamější Grotu, kde je také hodně zákoutí, kde se dá líbat (takže klidně by mohl být i druhý díl) :D. Průvodců po Praze vychází hodně, ale propojit je s líbáním je dost originální.

Heyhey
22.01.2016 3 z 5

Nádherný nápad, je za tím spousta práce, čtivý sloh. Ale zbytečné vulgarismy mi celkový dojem kazí. A taky nechápu, proč půlka knihy ve zcela odlišném stylu a od jiného autora, je v jedné vazbě. s popisem 18 míst.

Kniha Kde se líbat v Praze? v seznamech