Kdo ví, kde budu zítra přehled
Tomáš Etzler , Jindřich Šídlo
Audiokniha Kdo ví, kde budu zítra – dva ostřílení novináři – Jindřich Šídlo a Tomáš Etzler – spolu diskutují o řadě vážných i méně vážných témat. Co znamená být novinářem v 21. století? Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině? Co tato profese obnáší dnes, v době Facebooku a Youtube? V čem je americká žurnalistika jiná než evropská, respektive česká? A proč vlastně lidé odcházejí do zahraničí?... celý text
Fejetony, eseje Literatura faktu Politologie, mezinárodní vztahy
Vydáno: 2020 , VoxiInterpreti: Tomáš Etzler , Jindřich Šídlo
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo ví, kde budu zítra. Přihlašte se a napište ho.
Příjemný rozhovor s velmi zajímavým člověkem. Díky knize známe novinářův životopis. Sice bych uvítala některé kapitoly rozebrat podrobněji, ale o to více mě láká přečíst si nějakou knihu přímo od pana Etzlera.
To bylo moc hezké shrnutí života pana Etzlera, především vyprávění o jeho začátcích v USA mě moc bavilo a obdivuji ho :). Jde si za svým a je to silný člověk, na takovou práci, kterou dlouhé roky pro CNN vykonával, musí mít člověk povahu.
Knižní novinky (46. týden)
10.11.2019
Kniha Kdo ví, kde budu zítra v seznamech
Po dvou předchozích knihách pana Etzlera, pro mě byla tato kniha jako malina. Sice jsem se nic moc nového nedozvěděla, jen něco málo z osobního života pana Etzlera, ale bylo to velmi příjemné čtení. Už se těším na třetí knihu.