Kdo ví, kde budu zítra přehled

Kdo ví, kde budu zítra
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543226/bmid_kdo-vi-kde-budu-zitra.png 5 398 398

Audiokniha Kdo ví, kde budu zítra – dva ostřílení novináři – Jindřich Šídlo a Tomáš Etzler – spolu diskutují o řadě vážných i méně vážných témat. Co znamená být novinářem v 21. století? Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině? Co tato profese obnáší dnes, v době Facebooku a Youtube? V čem je americká žurnalistika jiná než evropská, respektive česká? A proč vlastně lidé odcházejí do zahraničí?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo ví, kde budu zítra. Přihlašte se a napište ho.

lucie.koho
19.10.2024

Po dvou předchozích knihách pana Etzlera, pro mě byla tato kniha jako malina. Sice jsem se nic moc nového nedozvěděla, jen něco málo z osobního života pana Etzlera, ale bylo to velmi příjemné čtení. Už se těším na třetí knihu.

mari.seri
25.09.2024 4 z 5

Příjemný rozhovor s velmi zajímavým člověkem. Díky knize známe novinářův životopis. Sice bych uvítala některé kapitoly rozebrat podrobněji, ale o to více mě láká přečíst si nějakou knihu přímo od pana Etzlera.

bookemma
06.09.2024 4 z 5

To bylo moc hezké shrnutí života pana Etzlera, především vyprávění o jeho začátcích v USA mě moc bavilo a obdivuji ho :). Jde si za svým a je to silný člověk, na takovou práci, kterou dlouhé roky pro CNN vykonával, musí mít člověk povahu.

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019

Kniha Kdo ví, kde budu zítra v seznamech