Kdyby byl krtek velkej jako prase přehled
Marian Palla
Hravé texty a originálně pojaté básně, v nichž se autor snaží s ironickou nadsázkou vyjádřit své názory na absurditu současného světa. Soubor krátkých textů, které nekonvenčním způsobem odrážejí autorův osobitý pohled na současnou realitu. Knížka jistě potěší příznivce postmoderní literatury. Marian Palla je po Michalu Vieweghovi v současnosti asi nejpopulárnější autor nakladatelství Petrov, více v Brně, kde je doma, nežli v Praze (Praze ku škodě!).... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdyby byl krtek velkej jako prase. Přihlašte se a napište ho.
Kdyby kdyby nebylo ve výzvě, vůbec bych po téhle knize nesáhla. Ale brala jsem to jako výzvu a pustila se do ní. Moje předtucha se ale potvrdila. Tohle opravdu není můj šálek čaje. Některé texty se mi líbily, ale bohužel dávám je 1*.
Básničky? Úvahy? Myšlenky? Od každého trochu.
Něco se mi i líbilo, jen asi 4-5 bych si chtěl zapamatovat. Jinak nic moc.
Hospodská poezie? Toho jsem slyšel a užil si :-)
p.s.: Díky MartaPear jsem to použil do ČV. Vůbec by mě to nenapadlo.
Kniha Kdyby byl krtek velkej jako prase v seznamech
1996 | Jak zalichotit tlusté ženě |
1997 | Kdyby byl krtek velkej jako prase |
2007 | Teplé škvarky |
2009 | Bill a Nebyl |
2007 | Ukopnutý palec |
Tuhle sbírku básní, myšlenek a úvah jsem přečetla v rámci ČV, jinak bych se do ní nepouštěla. Tenhle styl poezie mi přijde až příliš osobní, aby ho ocenil i člověk, který autora nezná nebo není na stejné vlně. A já na stejné vlně nejsem a po přečtení nemám potřebu autora líp poznávat.