Když divadlo sundá masku přehled
Irena Fuchsová
![Když divadlo sundá masku Když divadlo sundá masku](https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99664/kdyz-divadlo-sunda-masku-99664.jpg?v=1324155751)
Dvacátá čtvrtá kniha Ireny Fuchsové KDYŽ DIVADLO SUNDÁ MASKU, vás zavede do zákulisí divadla. Čekají na vás divadelní intriky, divadelní tragédie, divadelní lásky, divadelní nenávist, divadelní přátelství, ale i vejšplechty ze zkoušek v Činoherním klubu.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když divadlo sundá masku. Přihlašte se a napište ho.
![cori cori](https://www.databazeknih.cz/img/users/87_/8744/cori-Mpf.jpg?v=1546029958)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Povídky o herečkách, hercích, uvaděčkách, garderobiérkách, rekvizitářích jsou doplněny vejšplechty herců Činoherního klubu (např. Nárožný, Taclík, Pavlata,Sokol, Zindulka), které autorka poctivě zapisuje. Hlavním motivem jsou přetvářka, intriky, nevěra i láska a pomsta. Autorka se strefuje i do bulváru -deník Šmejd.
Nejvíc mě v paměti uvízla povídka Premiéra na kousky. Také se někomu při čtení povídky Už tě nemiluju, Žofie! vybavila Jiřina Bohdalová?
![cukrovka cukrovka](https://www.databazeknih.cz/img/users/83_/83094/m_cukrovka-n8s.png?v=1540826090)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tuto autorku mám velmi ráda. Její knížky jsou plné zajímavých povídek. V této knížce jsou povídky z divadelního zákoutí a tak nám autorka odkrývá tajemný svět za oponou.
Kniha Když divadlo sundá masku v seznamech
v Mé knihovně | 1x |
2002 | ![]() |
2002 | ![]() |
2005 | ![]() |
2004 | ![]() |
2007 | ![]() |
Od autorky už jsem četla více knih,povídky se většinou dobře čtou,ale musím konstatovat,že se občas opakuje.