Když duše bolí přehled

Když duše bolí
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/227571/bmid_kdyz-duse-boli-227571.jpg 3 15 15

Podtitul: Další příběhy z deníku psychoterapeutky Koncem minulého roku vydalo nakladatelství MarieTum knihu Zuzany Peterové Příběhy zraněné duše, která tím, že se citlivě dotýká problémů, s nimiž zápolí mnoho rodin i jednotlivců, vyvolala značný zájem čtenářů. Nyní tedy autorka ze své bohaté psychoterapeutické praxe nabízí další dramatická vyprávění, která snad i vám pomohou řešit úskalí a složitosti života.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když duše bolí. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (6)

osman111
10.01.2023 4 z 5

Tak především se nejedná o postřehy psychoterapeutky, nýbrž o krátké povídky, které spojuje stejný motiv. Bolavá duše více či méně, jasněji či náznakem spojuje všechny postavy.
U povídkových sbírek se mi stává, že se mi líbí jedna nebo dvě a ostatní zapadnou nebo mě ničím nezaujmou. Tato kniha je výjimka. Autorka laťku drží po celou dobu velmi vysoko a bravurně zvládá poetická zakončení. Myslím, že situace popsané v povídkách nejsou každému vlastní, ale pocity ano. Myšlenkové pochody a zkratkovitá jednání v krajních situacích jsou mistrně vyobrazeny. Doporučuji.

Kristyna1712
02.09.2020 3 z 5

Krátké a zajímavé příběhy, které hezky ukrátí dlouhou chvíli, avšak jsou o něco slabší než příběhy v knize Příběhy zraněné duše. Opět byly čtivé a dokázaly i přes svou krátkost vtáhnout do děje, ale bohužel mě moc nezaujaly, zdály se mi příliš nereálné. Kvůli podtitulku "z deníku psychoterapeutky" jsem měla o knize trošku jiné představy.


RMarkéta
01.06.2020 3 z 5

Přečteno o polední pauze. To jen dokazuje, že je kniha čtivě napsaná bez nejrůznějších obezliček. Formát taky padne lehce do ruky. Jen jsem od paní spisovatelky a zároveň renomované psychoterapeutky čekala něco trochu jiného. Něco, co má mnohem větší hloubku. Nad čím se můžu zamyslet a v čem se můžu přehrabovat. Tady jsem poněkud zrozpačitěla. Žádný jiný pocit nebo myšlenka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Když duše bolí v seznamech

v Přečtených21x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit1x