Když spolu zvířata chodí přehled
Vašek Vašák
Jak se jmenoval pes Pabla Picassa? Kolika let se dožila nejstarší pijavice a jakou rychlostí zvládne letět vlaštovka? Protože má autor Vašek Vašák rád humor a hrdinové knížky mu občas přijdou legrační, radí čtenářům se – kromě toho, že se dozví i nepříliš známá fakta – také pobavit. Třeba jeho vyprávěním o osmdesáti devíti zástupcích zvířecí říše a vtipnými ilustracemi Jiřího Slívy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když spolu zvířata chodí. Přihlašte se a napište ho.
To mě hrozně bavilo. Přečetla jsem úryvek a hned si ji běžela koupit. A bylo to poučné. Jen doufám, že jsem pochopila, co myslí autor vážně a co už je nadsázka. Například jeho popis paní čmelákové a jejího varování mě dostal. Takže po přečtení této knihy už zvednutí nožky jako pozdrav neberu, sice ji pozdravím, ale jakmile jich zvedá víc, prchám. :) Budu se k ní vracet . A ilustrace taky nemají chybu
Knižní novinky (48. týden)
24.11.2019
Kniha Když spolu zvířata chodí v seznamech
1996 | Jó, to tenkrát ... aneb Slavní čeští senioři |
1999 | Jak nachytat lelky |
1996 | Z operety do operety |
2007 | Pouť za černým Kristem pěti světadíly |
2019 | Když spolu zvířata chodí |
Audiokniha
Knížku jsem zvolila jako něco lehčího, po válečných hrůzách, co jsem četla předtím a nic jsem od ní neočekávala. Bylo to milé a vtipné čtení. Krátké kapitoly, vždy že života jednoho zvířete. Logicky neseřazené, chvíli o vlkovi, chvíli o jepici, apod. Občas mi to přišlo jako dětské čtení, ale ty vtípky byly spíš pro dospělé (ne že by byly nějaké peprné, ale spíš by je dítě nepochopilo). Hezká odpočinkovka.