Když žena muže kárá přehled

Když žena muže kárá
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/260776/bmid_kdyz-zena-muze-kara-260776.jpg 4 28 28

René Melichar přichází se svojí další knihou ve stylu humoristického románu K čemu ženy mají muže, který se stal bestsellerem. V této nové knize se zabývá „zásadními životními otázkami“ jako například, jak vyměnit žárovku, k čemu muži mají ženy, proč je moře slané, co je to můžeřízek, a dokonce v jednom ze svých záchvatů čehosi přišel na to, že Einstein musel být žena!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když žena muže kárá. Přihlašte se a napište ho.

Hanifa
18.02.2022 5 z 5

Opet skvost. Uzasne, ze si autor umi ze sebe delat legraci. Hodne jsem se hlasite smala, nabizi se casto neco k zamysleni i spetku k dojeti.
PS. Nejezte cockovou polevku!! A nepodlehejte myslence, jak ukrast stareckovi jeho rizek!

Martin466
01.03.2019 3 z 5

Trochu mi vadilo, že kniha se snaží být vtipná v každé druhé větě. Ne vždycky to fungovalo. Jinak příjemné nenáročné čtení.

ladaol
08.01.2019 5 z 5

Skvělé odpočinkové čtení, líbilo se i manželovi, hlavně historka o Fialovém Blázinci, v té se úplně viděl :) Bavili jsme se, děkujeme.

Kniha Když žena muže kárá v seznamech

René Melichar
česká, 1973