Keby zavolal přehled

Keby zavolal
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405346/bmid_keby-zavolal-XoX-405346.jpg 4 350 350

Predstavte si, že spoznáte skvelého muža, strávite spolu sedem nádherných dní a zamilujete sa. Uveríte, že je to obojstranné. Akoby ste celý život čakali jeden na druhého. Pred odletom na plánovanú dovolenku vám sľúbi, že z letiska zavolá. Ani najmenej o tom nepochybujete. Ibaže už sa neozve. Priatelia vám radia, aby ste naňho zabudli, že nie je hoden vašej lásky, no vy cítite, že sa mýlia. Ste presvedčená, že sa mu niečo stalo a že na svoje mlčanie musí mať dôvod. Uplynú minúty, dni, týždne a obavy oňho vás zrazia na kolená. Čo urobíte, keď sa presvedčíte, že intuícia vás neklamala a na svoje mlčanie má naozaj vážny dôvod? Je za ním to, s čím ste sa jeden druhému nestihli zdôveriť... Pravda.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (SK)
Originální název:

The man who didn't call, 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Keby zavolal. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (113)

kaja9825
03.09.2024 3 z 5

Od knížky jsem nevěděla moc co čekat a bohužel jsem byla nakonec celkem zklamaná.

Sarah narazí na jednoho muže. Láska na první pohled mezi Sarah a Eddiem vede k 7 snad nejšťastnějším dnům pro ně oba. Eddie jede na dovolenou a tak mu Sarah nechá své číslo a ví, že zavolá. No ale Eddie už nikdy nezavolá a slehne se pod ním zem.

Čekala jsem hlavně romantiku a něco, co mě dojme s tím, že se tu bude řešit třeba i zmizení Eddieho, které bude mít nakonec překvapivé rozuzlení.
No konec překvapivý byl, ale jinak mě zbytek knihy nudil.
Ze Sarah se po pouhých 7 dnech stane totální zoufalá stíhačka/troska. Asi nejsem romantická duše, ale kdo by se reálně trápil chlapem, co se po tak krátkém úletu prostě už neozve?
Takže většinu knihy sledujeme naprosto nelogické chování jedný hysterický ženský, která by si měla dojít pro pomoc k odborníkům, zatímco ze strany Eddieho sledujeme jen mlčení.

Sem tam byli i světlé chvilky, kdy jsem si říkala, že by ta kniha nakonec nemusela být tak špatná a konec mě nakonec celkem překvapil - respektive vysvětlení, proč se z Eddieho stala pára nad hrncem.

Tohle je opravdu kniha pro beznadějné romantičky, které by dopadly stejně a nebo mě kniha nezastihla ve správném čase.

marketabo
01.09.2024 5 z 5

Za mě perfektní, ráda doporučuji dále. Na jednu stranu oddechovka, na druhou jsou chvíle, kdy je člověk napnutý. Zápletka je zajímavá a od druhé poloviny jsem byla zvědavá, jak to dopadne - poměrně dlouhou dobu to totiž na takový závěr, jaký zvolila autorka, nevypadá. Přestože se nemá soudit kniha dle obalu, na této má zaujal nejprve právě přebal.


Dashow
27.06.2024 2 z 5

Tak tohle nebylo nic pro mě. Knížku mi doporučila mamka, že se jí líbila, ať si jí přečtu. No, očividně jsme každá někde jinde. Za mě to bylo strašně předvídatelné, neuvěřitelné až naivní, zbytečně zdlouhavé. Z hlavních hrdinů mi nebyl sympatický ani jeden a ani styl autorky se mi nelíbil.
Dočetla jsem jen silou vůle a díky svojí naivitě, kdy jsem stále čekala, že přijde nějaký zvrat. Nepřišel.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky 24. - 30. září

24.09.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Keby zavolal v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených448x
ve Čtenářské výzvě51x
v Doporučených14x
v Knihotéce241x
v Chystám se číst283x
v Chci si koupit54x
v dalších seznamech1x