Kecy, kecy, kecičky přehled

Kecy, kecy, kecičky
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355476/bmid_kecy-kecy-kecicky-8tu-355476.jpg 4 134 134

Jsou životy slavných lidí neobyčejné? Nebo se od těch našich neliší, jen mají trochu jiné kulisy? Nahlédněte do života jedné takové nenormální rodiny. Karin, na začátku přítelkyně na konci už manželka Richarda Krajča, po celý rok psala blog, kde zaznamenávala nejrůznější momenty z jejich „kuchyně“. Možná vás překvapí, že mají podobné radosti a starosti jako my všichni. Karin o nich umí krásně psát a Richard je zase vtipně glosuje.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kecy, kecy, kecičky. Přihlašte se a napište ho.

kikies
07.10.2024 3 z 5

Blog neznám, takže po knížce jsem sáhla s nulovou představou a především ze zvědavosti. Oceňuji pokus o vykreslení běžného života "normální rodiny". Karin umí psát, takže se to čte dobře, Richardovy poznámky to celé občas okoření a dýchá z toho obrovská (až skoro nereálná) kupa lásky. Ale jinak to čtenáře až tak moc neobohatí... leda snad toho, kdo očekává, že slavní lidé nežijí i normálním životem. Romány od Karin mi sedí více.

Vivetkav
29.04.2024 3 z 5

Milé, pohodové, plné lásky a všech klasických všedních problémů, i když nechodí do práce od do, tak i tak mají den jako všichni ostatní.. kolotoč kolem dětí a domova za vás nikdo neudělá.. pro mě velmi příjemné čtení..blog jsem neznala a tak vše bylo novinka.. stihli toho za rok hodně a myslím, že ten frmol není třeba závidět.. ale tu krásnou lásku, kterou tu pro sebe jsou a dokáží se užívat plnými doušky..a čas si dokáží najít..krásná rodina

cleopatra11
14.02.2024 3 z 5

Asi mě nejvíc bavilo číst o jejich cestách, ale ty domácí kecičky, to vůbec. A navíc velmi špatně zvolený grafický design, tmavé písmena na tmavém podkladě se opravdu velmi špatně čtou.

Kniha Kecy, kecy, kecičky v seznamech