Keď láska čaká přehled

Keď láska čaká
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242677/mid_ked-laska-caka-242677.jpg 4 151 151

Mladá šľachtičná Leonie sa musí na kráľov príkaz vydať za obávaného žoldniera Rolfa, ktorý dostal za verné služby aj susedné panstvo. Jej počiatočný odpor voči votrelcovi sa však postupne mení na lásku a napriek rozdielnosti pováh nájdu napokon mladí ľudia cestu k sebe.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Keď láska čaká. Přihlašte se a napište ho.

Senza Jenka
05.06.2024 3 z 5

(SPOILER) Ta záležitost s otcem v lihu mi přišla trochu přehnaná.
Tehdejší zvyky v zacházení se ženami nechám plavat, ale za boha nemohu pochopit, proč spolu komunikovali přes Amelii. To mi hlava nebere.
Jeho přesvědčení, že uvěří řečem o schovance bylo, mírně řečeno, úsměvné.
Taky bych nečekala, že bude až takový zbabělec a ani v ložnici ji nebude chtít vidět bez závoje.
Oba byli pyšní až na půdu a on navíc zatraceně prchlivý. V soukromí se k ní ale choval moc hezky, i když za tu "květinku" bych mu asi vrazila koleno do citlivých míst.
Celkově měl ale Rolf štěstí. Připadal mi jako ten typ muže, který se nechá obměkčit úsměvem, psíma očima apod. Manipulativnější manželka by s ním asi dost cvičila.

Ivusak7
11.02.2024 4 z 5

Pěkně napsané, moc hezky se to četlo :)

mariva
01.07.2023 4 z 5

Pěkný román ze skotské historie, dobře se četl a ani chvilku nenudil.

Kniha Keď láska čaká v seznamech