Keď sadá súmrak přehled

Keď sadá súmrak
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497349/bmid_ked-sada-sumrak-9df-497349.jpg 4 1642 1642

Kate Marshallová série

< 3. díl >

Honba na sériového vraha pokračuje. Zistí Kate, kto zabíja tento raz? Vyšetrovanie zmiznutia investigatívnej novinárky zavedie Kate Marshallovú na nečakane kľukaté chodníčky vo vzrušujúcom trileri od autora Temných pieskov. Začínajúca detektívna agentúra Kate Marshallovej sa rozbehne na plné obrátky, keď Kate a jej kolega Tristan Harper dostanú prvý veľký prípad. Novinárka Joanna Duncanová zmizla pred dvanástimi rokmi po tom, ako odhalila politický škandál. Väčšina ľudí – vrátane polície – už jej hľadanie vzdala, ale Joannina matka sa vzdať nemieni. Keď Kate s Tristanom získajú prístup k pôvodnému vyšetrovaciemu spisu, preverujú rovnakých podozrivých a sledujú rovnaké stopy, ale na rozdiel od polície neuviaznu v rovnakých slepých uličkách. Kate medzi Joanninými osobnými vecami objaví mená dvoch mladých mužov, ktorí takisto zmizli bez stopy. Kate si pri porovnávaní posledných dní troch nezvestných uvedomí, že Joanna možno zistila niečo oveľa zlovestnejšie, než sa predpokladalo: v hre je identita sériového vraha. Čím bližšie sa Kate dostáva k riešeniu, tým temnejší súmrak sadá.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

Darkness Falls, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Keď sadá súmrak. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (381)

Šárka88
07.10.2024 5 z 5

Audiokniha- Martin Stránský

Třetí díl s Kate byl od začátku napínavý, tentokrát jsem ani neodhadla padoucha nebo jsem neměla ani podezření. Konec mě překvapil a těším se na poslech dalšího dílu.

Hatshepsut
29.09.2024 5 z 5

Třetí díl s Kate Marshallovou je napínavý a čtivý, tak jako všechny detektivky tohoto autora, které jsem měla možnost již přečíst. Pozvolna se rozvíjí zápletka a děj není nijak překombinovaný či neuvěřitelný. Kate i Tristan dostanou zakázku na vyřešení odloženého případu mladé novinářky Joanny, která se již dvanáct let pohřešuje. Mají podezření, že se jedná o sériového vraha, jelikož se objevují stopy i na další vraždy spojené s touto záhadou. V této knize jsem tipovala pachatele už na začátku a trefila se, ale to vůbec neznamená, že bych se cítila vyprávěním ochuzena. Skvělá práce pane Bryndzo, jen tak dál!


kniznisvetsjiri
09.09.2024 5 z 5

Další super věc od Roberta. Ale, přiznám se, že tento díl mi trvalo trochu déle se začíst. Měla jsem pocit že příběh se furt tak nějak motá dokola. Čekala jsem trochu větší dějovou linku s Jakem a jeho povedeným tatínkem. Ale zase na druhou stranu, jsme se více podívali na život Tristana. Za to, Kate mi v tomto díle přijde taková nemastná neslaná.
Každopádně kdo je vrah jsem odhalila téměř hned.
V celku kniha nebyla špatná, ale za mě je to nejslabší díl, jak ze série Kate tak i Eriky. Asi mi úplně nesedí to, že autor nepopisuje policejní vyšetřování… nevím.

všechny komentáře

Související novinky (14)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022


Ozvěny run, Muž bez tváře a další knižní novinky (31. týden)

31.07.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2021 - Český bestseller (Překladová beletrie pro dospělé)


Kniha Keď sadá súmrak v seznamech

v Právě čtených29x
v Přečtených2 353x
ve Čtenářské výzvě584x
v Doporučených84x
v Knihotéce565x
v Chystám se číst424x
v Chci si koupit114x
v dalších seznamech10x