Keď vášeň vyhráva přehled
Johanna Lindsey
Alana Farmerová vyrastá v Londýne, kde ju vychováva jej poručník. Má všetky výsady, po akých túži mladá dáma urodzeného pôvodu, a vzdelanie hodné kráľovnej. Ale krátko predtým, ako ju majú uviesť do spoločnosti, sa dozvie tajomstvo o svojom pôvode. Skutočne jej v žilách koluje kráľovská krv? Poručník ju presvedčí, aby sa s ním vrátila do rodnej Lubínie, lebo iba ona môže zabrániť krvavým nepokojom v krajine. Keď sa Alana po dlhej úmornej ceste konečne ocitne v kráľovstve, nespravodlivo ju uväzní prísny kráľovský kapitán. Obaja podľahnú vášni, no musia si všetko dobre rozmyslieť, lebo osud krajiny je odteraz v ich rukách!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , Ikar (SK)Originální název:
When Passion Rules, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Keď vášeň vyhráva. Přihlašte se a napište ho.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Nebylo to špatne ale jiné příběhy od autorky mě baví více.Z počátku jsem měla problém se vžít do děje, což se mi u autorky nestává. Naštěstí se to zlepšilo, popichování hlavních postav bylo super.
Kniha Keď vášeň vyhráva v seznamech
v Mé knihovně | 82x |
1999 | ![]() |
2012 | ![]() |
2001 | ![]() |
Je to pohádka. Docela dobře vymyšlená, s více zápletkami i slušně gradovaná. Ale nějak mě to úplně nevtáhlo. Ani nevím proč. Ale je to celkem dobrý počin na zabití volného dopoledne.