Čarovná přehled
Alex Flinn
Nastupuju zrovna do nové školy a nikdo z mých spolužáků ani učitelů netuší, že jsem ji měla absolvovat už dávno. Netvrdnu tady, protože jsem hloupá, já prostě nestárnu. Jsem totiž nesmrtelná. A vzhledem ke svým schopnostem chci ostatním pomáhat. Ne vždycky to ale vyjde. Jenže právě teď potřebuje moji pomoc dívka jménem Emma…
Literatura světová Romány Dívčí romány
Vydáno: 2015 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Bewitching, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čarovná. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Velmi emocionální kniha. V jednu chvíli se usmíváte, pak jste naštvaní a chce se vám brečet a knihu zahodit. Naštěstí je završena tím, že největší mrcha příběhu dostane, co si zaslouží, a tak máte z četby nakonec dobrý pocit.
Části s osudy čarodějky Kendry bych však z příběhu úplně vynechala. Možná by pak byla kratší, zato by se ale rychleji četla a ubyl by jeden z těch faktorů, který vás od čtení odrazuje.
Závěrem: Jsem ráda, že jsem si knihu v knihovně propůjčila, rozhodně v tom byla určitá kvalita. Na druhou stranu byla hlavní příběhová linie příliš stresující a povídky o Kendře zdlouhavé a nudné.
Ze začátku jsem se tedy děsila, co jsem si to koupila.. Nakonec to taková hrůza nebyla.
Kniha Čarovná v seznamech
Patří mezi moje nejoblíbenější knížky od Alex Flinn. Hodně se mi líbí pohádky, které se takto daly dohromady. Moc pěkné.