Kia Ora E Hoa přehled

Kia Ora E Hoa
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396304/bmid_kia-ora-e-hoa-Rqw-396304.png 4 23 23

Kia Ora E Hoa – příběh ze země Aotearoa – se odehrává v rozmezí sedmnácti let na Novém Zélandu. Je to nejen cestopis, ale především příběh člověka o jeho osudové cestě, kterým není nikdo jiný než autor sám. Kniha Kia Ora E Hoa je již čtvrtou knihou z pera nezávislého cestovatele, spisovatele a fotografa Petra Nazarova. Autor na Nový Zéland podniká tři cesty a dohromady v zemi, kterou původní obyvatelé nazývají Aotearoa, stráví více než dva roky života. V těchto končinách je mu osud nakloněn a má velké štěstí, že se setkává s výjimečnými lidmi a jejich zvláštními schopnostmi, lidmi, kteří pozmění jeho životní energii a pohled na svět. Učí se objevovat své nekonečné možnosti, porozumět okolnímu světu a získat vnitřní klid a rovnováhu. Učí se otevřít svou mysl a srdce všemu, co život přináší, a přijmout vše s pokorou, respektem a nadhledem. Takové změny však nenastávají okamžitě, ale mají svůj čas a přicházejí postupně. Jeho první cesta je vynucena okolnostmi, je neplánovaná, nechtěná a tato země mu při ní připadá nevlídná. Až na samotném konci této cesty zasáhne kolo osudu, změny se dávají pomalu do pohybu a jejich příznivé následky trvají do současnosti. Druhá cesta je cestou očisty, proměny, poznávání a nacházení sama sebe. Třetí cesta, po dlouhých třinácti letech, už jen uzavírá jeden velký životní kruh. Je to cesta plná svobody, lásky, pochopení a porozumění, cesta splynutí s tokem života. Tuto cestu z velké části tvoří putování po hlavních ostrovech – Jižním, Severním a Stewartově, objevování a užívá si krás novozélandské přírody. Hlavně se však autor postupně setkává se svými přáteli, kteří v jeho životě zanechali nesmazatelnou stopu a dodnes je mezi nimi pevné pouto. Pokud se chcete nechat unášet vyprávěním o proměně člověka, o magické kráse Nového Zélandu, o jeho obyvatelích a jejich zvycích, je tato kniha, doprovázená mnoha krásnými fotografiemi, právě pro vás.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kia Ora E Hoa. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (9)

ctenarIva
30.08.2024 5 z 5

Tato kniha autora Petra Nazarova je jedinečná nejen magickou přírodou a fotografiemi novozélandské přírody, ale autor společně se čtenáři zde sdílí také svou osudovou cestu během několika let.Jeho putování po této zemi je plné dobrodružství,štěstí,energie,lásky a setkání s výjimečnými lidmi.V této knize z autora vyzařuje obrovská pokora,respekt a skromnost.Myslim,že i na každého čtenáře cestopis velice pozitivně zapůsobí.

marypet71
27.08.2024 5 z 5

Všechny knihy od Petra Nazarova mám doma na čestném místě v knihovně. Konkrétně tako kniha se mi líbí nejvíce ze všech. Není to žádný běžný cestopis, ale kniha s dojemným příběhem, kde se mimo jiného dozvíte i mnoho zajímavých informací o Novém Zélandu. Může tak být také inspirací pro mladé nadšené cestovatele. Rozhodně nebudete zklamáni. Ani já jsem nebyla, naopak mně to hodně bavilo.


66Petra
24.08.2024 5 z 5

Četla jsem všechny knížky od toho autora, ale moje srdcová záležitost je právě Kia Ora E Hoa. Je to životní příběh, na který čtenář jen tak nezapomene. Nejen, že se dozvíte spoustu zajímavých informací o Novém Zélandu, ale společně s autorem prožijete i jeho osobní zkušenosti, radosti, shledání i loučení a obrovskou lásku k této nádherné zemi na druhém konci světa.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kia Ora E Hoa v seznamech

v Přečtených27x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených4x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit1x