Polibek na rozloučenou přehled
Deborah Crombie
Kincaid - Jamesová série
V londýnském parku je nalezeno tělo krásné rusovlasé ženy; Annabelle Hammondová byla schopná a průbojná ředitelka místní rodinné firmy dovážející čaj. Svůdná, svéhlavá a ctižádostivá žena vyvolávala v lidech ty nejsilnější city… vášeň, žárlivost, zlobu, dokonce i posedlost. Mezi podezřelými z vraždy se ocitá její světácký snoubenec, hezký pouliční hudebník i Annabellin bývalý švagr a místní významný stavební podnikatel. Detektivové Kincaid a Jamesová postupně skládají jednotlivé kousky hlavolamu sahajícího do dávné minulosti.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2010 , MottoOriginální název:
Kissed a Sad Goodbye, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek na rozloučenou. Přihlašte se a napište ho.
Z celé knížky na mě při čtení vanul takový smutek, že jsem se občas skoro otřásla. Asi to bylo jednou dějovou linii z války...Autorka píše velice poutavě, určitě si zase seženu další příběh dvojice detektivů.
Tuto knihu jsem si koupila ciste nahodne,protoze detektivky normalne nectu.kniha me strhla nejen hlavnim pribehem,ale i dejem obou detektivu.tesim se na to az si koupim dalsi knihy od teto spisovatelky
Kniha Polibek na rozloučenou v seznamech
2007 | Podíl na smrti |
2004 | Případ nevěrné manželky |
2014 | Zvuk rozbitého skla |
2003 | A odpočívej v pokoji |
2002 | Hlas pomsty |
Moje první setkání s autorkou - a to jich tu mám ještě 14.
Na začátku na mě bylo příliš postav, chvilku mi trvalo, než jsem pochopila kdo je kdo, a kdo, kde, kdy a s kým, a že Duncan a Kincaid je jedna osoba...:-))
Čtu to týden, nemůžu se tím nějak prokousat, ale odložit to nedočtené, to také nejde.
Líbí se mi ta linie z válečného Londýna, ale i současnost je zamotaná, jen jsem asi díky skoro 90% čekala větší grády... Musím to vzít od prvního dílu (nevěděla jsem, který to je), a třeba to půjde... A když ne, v knihobudce budou vánoce... :-) 15 detektivek najednou.