Klapzubova jedenáctka přehled

Klapzubova jedenáctka
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447193/bmid_klapzubova-jedenactka-VIY-447193.jpeg 4 1134 1134

Starý Klapzuba, otec jedenácti zdatných chlapců, přetvoří jejich životní elán do jedinečné fotbalové jedenáctky, která nejdříve raketovou rychlostí opustí pralesní ligu, aby pak vítězila na všech hřištích světa. Naplní tedy – dodnes jako jediná česká fotbalová parta – fotbalový sen všech českých fanoušků. Doporučená školní četba.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klapzubova jedenáctka. Přihlašte se a napište ho.

Miliarda
03.02.2025 4 z 5

Milá, nenáročná, oddechová kniha, která potěší každého milovníka fotbalu. Nadto dokáže vyzdvihnout řadu ctnosti jako cest, charakter fair play, vlastenectví a další a v kombinaci s fotbalovým příběhem působí jako balzám na duši.

mila2411
20.01.2025 5 z 5

Pobavilo. S úctou k roku vydání, ale funguje to celkem fajně i po stu letech. Takové vlastenecko-sportovní povzbuzení :-) Klasika!

AdamMM
28.12.2024 4 z 5

Hotovo, šmitec, tohle je fajn knížka pro všechny malé i velké kluky. Už jen ta geniální zkratka, že chalupník měl 11 synů a tak z nich sestavil fotbalový tým, je nádherná. A pak ty cifry, kolik to kluci nandali soupěřům: 7:0, 5:0, 12:0, to pohladí po srdci každého, kdo kdy kopnul do mičudy. Knížka prostě nestárne. Stejně jako ta Barcelona, na kterou se v knížce Klabzubáci také vyřítí :)

Knižní novinky (11. týden)

14.03.2021

Kniha Klapzubova jedenáctka v seznamech