Plavec přehled
Joakim Zander
Klara Walldéen série
1. díl >
Hranice mezi státy mizí stejně jako hranice mezi přítelem a nepřítelem, pravdou a lží, minulostí a přítomností. Začátek osmdesátých let, Damašek. Bezejmenný americký špion opouští své dvouměsíční dítě a nechává ho nejistému osudu. Celý život ho pak tíží vina, míří kamkoliv, kde mu nebezpěčí a stres umožní zapomenout - do Libanonu, Afghánistánu, či do Iráku. O třicet let později mladá švédská zaměstnankyně Evropského parlamentu Klara Walldéenová narazí se svým bývalým přítelem na citlivé informace o mučení během amerických tajných operací. Stanou se cílem agentů CIA, kteří jsou pověřeni utajit to, co by se mohlo stát mezinárodním skandálem. V Bruselu mezitím oportunistickému švédskému lobbistovi Georgi Lööwovi přidělí děsivého klienta a temný úkol...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Plavec. Přihlašte se a napište ho.
Audio ok, poslouchatelné dobře zpracované
Ale dějově zklamání.
Příběh mě nudil. Uvidíme, co přinese 2. Díl.
Kniha je hodně dobrá příběh je trochu víc propleten ale každá další strana příběh rozpletá a v hlavě se vám skládá Pěkná Kniha.
Kniha Plavec v seznamech
Složitě napsaný, promýšlený, vícevrstvý špionážní triller s dobrými psychický do hloubky vykreslenými postavami, jejichž osudy se prolínají a dokumentují jediné, že jsou síly, se kterými není radno se zaplést.