Klasické príbehy přehled
Valerie Wilding
Poznáte najslávnejší príbeh všetkých čias? Máte tušenie, ktorý klasický príbeh svetovej literatúry je najnapínavejší a najslávnejší? Že by to bola Cesta okolo sveta za osemdesiat dní od Julesa Verna? Alebo je to Veterná hôrka - príbeh tajomstva a lásky medzi ohnivým Heathcliffom a romantickou Katarínou, odohrávajúci sa v pochmúrnej atmosfére? Môže to však byť aj nejaký iný príbeh. To zistíte, keď si prečítate túto knižku, v ktorej vám navyše predstavíme zopár krvilačných pirátov. Aj klasické príbehy môžu mať svoju desivú stránku!... celý text
Literatura světová Povídky Pro děti a mládež
Vydáno: 2008 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Top Ten Classic Stories
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klasické príbehy. Přihlašte se a napište ho.
Do některých klasických příběhu musí člověk "dozrát", nelze je naservírovat dětem. Pro děti a mládež jsou v této knížce dobře převyprávěné a doilustrované příběhy, které by měl každý znát. Je potom jenom na nich, zda je příběh osloví natolik, aby si přečetli i jeho úplnou verzi.
Kniha Klasické príbehy v seznamech
Půjčeno z knihovny, zároveň opáčko po letech. Nejenom že se zasmějete , ještě si zopakujete klasickou literaturu.