Klíč k Rebece (2019) | Databáze knih

Klíč k Rebece přehled

Klíč k Rebece
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408786/bmid_klic-k-rebece-RbX-408786.jpg 4 228 228

Příběh německého špióna, krásné Židovky a anglického důstojníka tajné služby se odehrává za 2. světové války v Káhiře. Německý špion vychovávaný v arabské rodině má za úkol podávat zprávy o pohybu britských vojsk generálu Rommelovi. Potřebné údaje se mu podaří zjistit a předat, ale od počátku je mu na stopě britský důstojník tajné služby. Ten využije k jeho odhalení i krásnou židovskou dívku, která se dá do služeb britské špionáže, aby mohla odcestovat do Palestiny…... celý text

Literatura světová Válečné Thrillery
Vydáno: , Kalibr

The Key to Rebecca, 1980

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klíč k Rebece. Přihlašte se a napište ho.

emjee
včera 3 z 5

(SPOILER) Prvé 2/3 knihy super, potom nastúpila romantická zápletka a celé sa to pokazilo - každý krok bol predvídateľný, hrdinovia robili úplne nezmyselné chyby a vždy sa im to tesnou náhodou nepodarilo... Škoda, lebo námet bol výborný.

Evkae36
11.01.2025

Mám opravdu ráda Follettovy historické romány, ale tahle kniha mě vůbec nezaujala. Vydržela jsem asi 100 stran a potom jsem knihu s lítostí odložila.

Luigi1
09.09.2024 4 z 5

Tato kniha se povedla dobře se četla až na ten konec kde detektiv trochu blbne

Knižní novinky (31. týden)

28.07.2019

Kniha Klíč k Rebece v seznamech