Klíč zvaný synchronicita přehled
David Wilcock
Je náš život řízený skrytou inteligencí? Jaké je spojení dávného Říma a novodobé Ameriky? Jak vypadá posmrtný život? Jak ovlivňuje tajný spolek nejbohatších bankéřů ekonomický a politický vývoj světa? Je vesmír živý? Jak se projevuje vliv zodiakálních cyklů v průběhu dějin lidstva? Na tyto a mnohé další otázky odpovídá David Wilcock nejen v této knize, ale i na svých webových stránkách a v mnoha článcích v různých vědeckých časopisech. Zabývá se závažnými problémy minulosti i současnosti, které čtenářům předkládá velmi poutavou a čtivou formou. Text je určen všem, kteří se chtějí dozvědět více o ožehavých tématech, jež většinou neproniknou na veřejnost.... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2014 , Beta-DobrovskýOriginální název:
The Synchronicity Key, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klíč zvaný synchronicita. Přihlašte se a napište ho.
Tuhle knihu prozatím odkládám a vrátím se k ní, až budu v důchodu. Informace je nutno postupně vstřebávat a pokračovat na další. Už nyní mám spousty papírků s poznámkami a k dalšímu ověřování na internetu.
Kniha Klíč zvaný synchronicita v seznamech
2014 | Klíč zvaný synchronicita |
2021 | Procitnutí v nové realitě |
2022 | Tajemství vzestupu |
2022 | Procitnutí v nové realitě - 2. díl |
2022 | Tajemství vzestupu - 2. díl |
Chápat svět v souvislostech je jako stavět puzzle o 1000 dílků. Tato kniha dílek k poznání světa přidává.
Kde končí realita a začíná výmysl? Tenká hranice, ale každý si k sobě může připustit jen ty informace, které mu napomáhají k většímu poznání.