Klobásy a paštiky přehled
Harald Scholl
Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas vyzkoušet si jejich domácí výrobu. Není to nic těžkého a s trochou cviku si postup rychle osvojíte. Není nad vlastnoručně připravované a kořeněné uzenky, klobásky, párečky – u těch vždycky víte, co skrývají uvnitř. V této kuchařce najdete recepty na výrobu mezinárodních klasik od norimberských či debrecínských klobás přes chorizo a merquez až po domácí paštičky a teriny. Kromě receptů nechybějí základní informace o potřebném vybavení a popisy pracovních postupů.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2022 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
Wurst & Terrinen selbst gemacht, 2015
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klobásy a paštiky. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Klobásy a paštiky v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)