Klobásy, párky a salámy přehled
Nichola Fletcher
Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou? Wurst, salami, saucisson, kiełbasa, merguez, banger, snag, boerewors – objevte svět lákavých klobás, párků, salámů a dalších masných výrobků. Na 300 barevných fotografiích vás seznámíme se specialitami jednotlivých zemí a oblastí. Připravte přátelům klobásové hody. Nechte se inspirovat více než 40 lákavými recepty z celého světa. Vyzkoušejte svou zručnost a pokuste se vyrobit domácí klobásy, salámy, jelita nebo chorizo...... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klobásy, párky a salámy. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Klobásy, párky a salámy v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 4x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Super encyklopedie, plná krásných a lákavých fotek. Rozhodně to obohatilo mé kulinářské znalosti a už nebudu tápat při výběru různých klobásek hl. zahraničních. Taky mě nikdy nenapadlo přemýšlet, jaké uzeniny mají třeba v Laosu nebo v Africe :)