Můj hříšný markýz přehled
Gaelen Foley
Klub Inferno série
1. díl >
Láska znamená podělit se i o svá tajemství. Láska se nemůže plně rozvinout, pokud chybí důvěra. Budou ochotni pro lásku tato rizika podstoupit? Markýz z Rotherstonu je členem klubu Inferno. V očích londýnské smetánky jsou jeho členové zhýralci a záletníci a žádná dobře vychovaná mladá dáma z vysoké společnosti, která dbá na svou pověst, by si s žádným z gentlemanů tohoto skandálního klubu nic nezačala. Ve skutečnosti se ovšem jedná o tajný Řád, jehož agenti jsou vysíláni v utajení na nebezpečné mise po celé Evropě. Jejich prvořadým úkolem je chránit krále a zemi. Max Rotherstone chce očistit své jméno a vrátit čest své rodině a jediný způsob jak toho dosáhnout je: oženit se s půvabnou a dokonalou dámou, jejíž pověst je bez poskvrny. Ze seznamu vhodných dam padne jeho volba na slečnu Daphne Starlingovou, která dala košem už několika nápadníkům, z nichž jeden jí téměř zničil pověst. I přesto, že její reputace není zrovna bez poskvrny, Maxe okouzlí. Je ochotný udělat cokoli, aby očistil Daphninu pověst, získal její ruku a dokázal, že i on se může stát dokonalým manželem…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj hříšný markýz. Přihlašte se a napište ho.
Moc hezký příběh.Autorka má všechno promyšlené do nejmenších podrobností.Sice jsem četla nejprve druhý díl, než jsem sehnala tento,ale nevadí. Stejně jsem uchvácena a těším se na další knihy.
Moc hezká série knih (která má myslím 6 dílů, u nás vyšly jenom 2). Je to na škodu,protože
tím pádem není děj ucelený.Není to jenom o tom, jestli byla Daphne moudrá nebo ne.
Jsou tady popisované příběhy jednotlivých členů, jejich boje, obětování za věc ke které byli
vychovávaní od dětství, kdy neměli právo na soukromý život.
Kniha Můj hříšný markýz v seznamech
19. století milostné romány špionáž romantika špionážní zápletka
2009 | Zlatovláska |
2013 | Můj hříšný markýz |
2000 | Pirátský princ |
2001 | Proti osudu |
2014 | Můj nebezpečný vévoda |
Příběh se zaměřuje na vztah mezi Maxem a Daphne, který je plný nejistoty a neustálých změn. Především její city vůči Maxovi jsou jako na houpačce. Je to samé „má mě rád“ a „nemá mě rád“, což může bavit i frustrovat. Na druhé straně budovat vztah s tajným a tajemným agentem Řádu nebude zrovna jednoduché. Zatímco milostná linka je tak nějak tradiční, zajímavější mi přišel konflikt dobra a zla, který dodává příběhu na dramatičnosti a nutí k četbě dalších knih v sérii.
Kniha se mi líbila, i když někdy mohou občasné zdlouhavé popisy vnitřních pocitů hrdinů zpomalit tempo čtení a některé pasáže by mohly být stručnější.