Tři něžná slůvka přehled

Tři něžná slůvka
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517211/bmid_tri-nezna-sluvka-2Qg-517211.jpg 4 162 162

Klub zavázaných očí série

Před pěti lety jsme byli spolu. Bylo mezi námi tolik vášně, až nás oba udolala. Po tom, co se mezi námi nakonec stalo, jsem ještě mohl být rád, že jsem se té ženské zbavil. Teď se mi ovšem zčistajasna znovu objevila v životě, navíc snad v nejnevhodnější možné situaci, a najednou se tak vrací k životu všechny mé nejdivočejší fantazie. Chci ji. Ta touha je příliš silná, než aby se proti ní dalo bojovat. Ale tentokrát už nechci to, co jsme měli tehdy. Nechci to, co nás oba nesmyslně zničilo. Místo toho nastolím jasná pravidla. Navrhnu dohodu o slasti bez emocí, díky níž poznáme, jací jsme za zavřenými dveřmi. Žádné sladké kecy o tom slově na L, žádná něžná slůvka ani od jednoho z nás. Tentokrát naši touhu zkrotím a ovládnu. Tentokrát rozhoduju já – a dohlédnu na to, aby už naše žhavá vášeň nikoho nespálila.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

Three Sweet Nothings, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři něžná slůvka. Přihlašte se a napište ho.

crazyslunicko
28.11.2024 5 z 5

Krásné zakončení série. Je tam hodně sexu. Hlavní hrdinové mají velký problém v komunikaci a všechno se snaží řešit písemnou smlouvou, aby se nevázali a měli sex jen tak. Jedná se o dva právníky a už tohle povolání je samo o sobě sexy. Je tam hodně BDSM. Jedná se v podstatě o začátečníky, ale o žhavý sex nebude nouze...

nikca3882

Instagram misha_cte_eroticke.romany

extrémně žhavá erotika
explicitní popisy a vulgarismy
právnické prostředí
setkání bývalých partnerů po letech
nedorozumění a křivdy z minulosti
problém s komunikací
BDSM začátečníci
střídání pohledu Ruby a Kylea

Po předchozích 2 skvělých dílech přišlo bohužel zklamání. Dost mi to připomínalo příběh Payton - kromě sexu je pak zápletka o tom, že mají problémy s komunikací. Žádná jiná dějová linka tam není - snad jen to, že se Kyle spojí s Josephem, aby ho zaučil jako doma.

Nemám ráda příběhy, kde je hlavní dějová linka o tom, že všechno má základ ve špatné komunikaci a pak následuje ublíženost a tvrdohlavost. A nechci číst celou knihu o tom, že spolu neumí komunikovat

Sexu je tady požehnaně a jak je u série zvykem, jsou tady prvky BDSM, sex ženy s ženou a sex s jinými lidmi. U čtení je pořádné horko a já si vychutnávám knihu raději doma

Ruby mi nebyla moc sympatická. Na právničku byla tvrdohlavá a když byla ublížená, tak útočila zákeřně, aby druhému co nejvíce ublížila. To je chování puberťačky.
Zase jsem měla velkou chuť na makronky, které tak ráda pekla a jo, scéna v kuchyni při pečení byla hodně dobrá

Kyle se mi líbil, byl to sympaťák, který netrpěl předsudky, když zjistil pravdu o tom, kde jeho sestra Payton pracuje. Dokonce se spřátelil s Julianem a Josephem.
Až mi ho bylo líto, jak se k němu Ruby zachovala.
Na druhou stranu místo upřímnosti a rozhovoru, se rozhodne rozjet s Ruby vztah na základě smlouvy o sexu a přitom chce, aby Ruby propadla citům a smlouvu porušila.
Takže zase problémy s komunikací

Největší radost jsem měla z přítomnosti Josepha a Naomi, protože ti dva jsou prostě úžasní a pro mě zatím nejoblíbenějším párem

Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)

24.09.2023

Kniha Tři něžná slůvka v seznamech

2021  79%Tři (s)prostá pravidla
2022  75%Tři drsné lekce