Kluk, co prodal medaile - Lukáš Pollert přehled
Vladislav Kučík
Neformální portrét jedné z nejzajímavějších a také nejkontroverznějších osobností současného špičkového sportu. Kniha je výsledkem autorových rozhovorů s olympijským vírězem v kanoistice Lukášem Pollertem, ale i s jeho rodinou, kolegy vodáky. Čte se jako napínavá reportáž a zároveň otevřená zpověď "kluka, co prodal medaile".... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kluk, co prodal medaile - Lukáš Pollert. Přihlašte se a napište ho.
Ráda jsem si přečetla pravdu o klukovi, co prodal medaile. Klidně bych si dala pokračování.
Kniha Kluk, co prodal medaile - Lukáš Pollert v seznamech
2007 | Barvy slečny Toyen |
1997 | Kluk, co prodal medaile - Lukáš Pollert |
2018 | Čína, má láska |
1999 | Budeme bohatí |
2005 | Mám tě rád - doopravdy! |
Oops... Názory Lukáše Pollerta zejména (i když nejenom) na profesionální sport mám rád a navíc v dnešní době glorifikace sportovců působí od člověka, který došel na úplný vrchol, neuvěřitelně osvěžujícím dojmem. Knihu jsem začal shánět poté, co jsem si přečetl několik let starý rozhovor s MUDr. Lukášem Pollertem, který si mě velmi získal. Bohužel mám po jejím přečtení pocit, že byla napsána v době, kdy Lukáš ještě tak nějak neměl co říct... Možná jsem nesprávně čekal něco jiného, ale jedná se spíše o popisný deník řady často nesouvisejících událostí, ze kterých ve mně zůstala v podstatě jenom informace o tom, že se autor s Pollertovými dobře zná, s některými si i tyká, účastní se jejich soukromých událostí a několikrát u nich dostal výborný koláč. A to je pro mne trochu málo.