Kněžna Ludmila: Vznešená, milovaná, zrazená přehled
Hana Parkánová-Whitton
![Kněžna Ludmila: Vznešená, milovaná, zrazená Kněžna Ludmila: Vznešená, milovaná, zrazená](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362377/mid_knezna-ludmila-vznesena-milovana-zr-RaE-362377.png?v=1511780863)
Ludmila se s radostí podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame: někdo touží nejen po Bořivojově knížecím titulu, ale také po jeho krásné a urozené manželce Ludmile.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kněžna Ludmila: Vznešená, milovaná, zrazená. Přihlašte se a napište ho.
![pepe837 pepe837](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nejnovější verze na CDmp3 je krásné poslouchání.Trochu krátké,škoda,ale stojí rozhodně za to.Vřele doporučuji jako romantickou oddechovku.Tato verze v databázi zatím není
![lenyleny lenyleny](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/105677/m_lenyleny-MLy.jpg?v=1540914378)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Historické romány od paní spisovatelky mám raději než ty s detektivní zápletkou. I tento se mi líbil, ale .... Nevím jak to nazvat, asi méně záživný a možná i méně propracovaný. Proto jedna hvězdička dole. Ale již se těším na další historický román, který si přečtu.
Kniha Kněžna Ludmila: Vznešená, milovaná, zrazená v seznamech
v Mé knihovně | 73x |
2007 | ![]() |
2009 | ![]() |
2006 | ![]() |
2011 | ![]() |
2021 | ![]() |
Tento román jsem objevila zcela náhodou a protože je Ludmila moje křestní patronka, pustila jsem se do čtení. Příběh je poutavý a doslova vás do sebe vtáhne. Sice není podle skutečnosti, ale to vůbec nevadí. :)