Kniha pro ženy přehled
Milan Studnička , Olga Studničková Šípková
Neocenitelný průvodce pro ženy, které chtějí znovu najít životní radost Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly? Berou ostatní jako samozřejmost všechno, co pro ně děláte? Bouchnete někdy při hádkách jako papiňák a pak si to vyčítáte? Olga Studničková Šípková a Milan Studnička vám ukážou, jak vystoupit z tohoto začarovaného kruhu. Díky jejich tipům a zkušenostem zjistíte, jak vychovávat děti s lehkostí, jak si udržet harmonický vztah i jak s nadhledem řešit nepříjemné situace. Osvojte si nový přístup a najděte zase chuť do života!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kniha pro ženy. Přihlašte se a napište ho.
Na knihu jsem byla zvědavá a tak jsem si jí zapůjčila v knihovně. Nejsem asi cílová skupina, neboť jsem knihu po pár stránkách musela odložit. Fakt nuda. Za mě zbytečná ztráta času. I přes to si určitě najde své čtenáře.
Kniha je čtivá a kdo byl někdy na koučingu nebo terapii, poznává některé techniky práce na sobě. Proč ne. Takový čtivý průvodce a první pomoc pro ty, kdo se chtějí rozvíjet a někam se posunout. Aha momenty si určitě najdete.
Válka dvou královen, Tvoje vina a další knižní novinky (19. týden)
07.05.2023
Kniha Kniha pro ženy v seznamech
Zpětně moc nechápu, proč mi přišla tak skvělá, když si z ní pamatuji tak málo... Přínosné mi to ve chvíli čtení přišlo, hlavně ty dopisy, to je fakt dobrý přístup, jak se s některými věcmi v životě vyrovnat, aniž by člověk musel za někým jít a vystavovat se konfrontaci... Takže ubírám hvězdu a jdu si pro radu někam, kde u toho nebude tolik cirátů :-)