Kniha zrkadiel přehled
Eugen Ovidiu Chirovici
Do literárnej agentúry príde ukážka z rukopisu, v ktorom sa autor vracia k neobjasnenej brutálnej vražde z konca osemdesiatych rokov minulého storočia. Obetou bol prominentný profesor psychológie, ktorý sa zaoberal tajným výskumným projektom a pracoval s duševne chorými zločincami. Prečo musel zahynúť? Kto z jeho smrti profitoval?Autor rukopisu sľubuje, že záhadu vysvetlí, lenže potom zomrie aj on a zvyšok textu záhadne zmizne. Začne sa pátranie, do ktorého sa zapája čoraz viac ľudí. Po toľkých rokoch však už nik nevie, čo je pravda a čo výmysel, ktoré spomienky sú skutočné a ktoré len predstierané...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2017 , Fortuna Libri (SK)Originální název:
Pulbere neagra
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kniha zrkadiel. Přihlašte se a napište ho.
"Spomienky sú ako guľky. Niektoré presvištia okolo a iba vás vystrašia. Iné vás zasiahnu a roztrhajú na kusy." Čo je pravda a čo je lož? To mi celý čas zamestnávalo hlavu, za mňa výborný príbeh.
Moc povedené. Přečetla jsem na tři zátahy a čtení mě bavilo. Škoda, že toho autor nenapsal víc.
Až dočtete, pochopíte nápis na obálce: Pravda jednoho je lží druhého.
Velký knižní čtvrtek - 16. března
17.02.2017
Kniha Kniha zrkadiel v seznamech
Nebyl to žádný trhák, ale docela dobré čtení. Příběh zamotaný, psaný z pohledu tří osob. Stránky jsem hltala, jak to bude dál, ale za měsíc nebudu vědět o čem kniha byla.