Kniha ztrát a nálezů přehled

Kniha ztrát a nálezů
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270375/mid_kniha-ztrat-a-nalezu-9mg-270375.jpg 4 188 188

Mladá fotografka Kate Darlingová pátrá po minulosti své zesnulé matky, slavné baleríny, jež byla jako malá adoptovaná. Náhodou se dostane k záhadnému portrétu ženy, která jako by z oka její matce vypadla – a přec to není ona. Když se jí podaří zjistit, že autorem portrétu je proslulý malíř Tom Stafford, který stále ještě žije na Korsice, začne se před Kate odvíjet příběh velké lásky, proti které se stavěl snad celý svět…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

The Book of Lost and Found, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kniha ztrát a nálezů. Přihlašte se a napište ho.

zuzi1162
26.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Krásný příběh, ale nějak mi přijde, že je škoda, že se nedořešila do konce ta otázka otcovství, nebo setkání Toma s Alici nebo vztah s Olivierem.

Twoo
09.07.2024 3 z 5

Nebyla vylozene spatna, ale nedokazala jsem se zacist a proste jsem ji nedocetla a poslala dal. Uznavam, ze to mohlo byt moji naladou, ale proste me nechytla.

Radimka
16.06.2024 4 z 5

Jasně - bylo to sladkobolné, jasně - bylo to prvoplánově prokouknutelné, jasně - bylo to hodně romantické. Ale taky to bylo moc milé a hezké

Kniha Kniha ztrát a nálezů v seznamech