Kniha ztrát a nálezů přehled
Lucy Foley
Mladá fotografka Kate Darlingová pátrá po minulosti své zesnulé matky, slavné baleríny, jež byla jako malá adoptovaná. Náhodou se dostane k záhadnému portrétu ženy, která jako by z oka její matce vypadla – a přec to není ona. Když se jí podaří zjistit, že autorem portrétu je proslulý malíř Tom Stafford, který stále ještě žije na Korsice, začne se před Kate odvíjet příběh velké lásky, proti které se stavěl snad celý svět…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
The Book of Lost and Found, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kniha ztrát a nálezů. Přihlašte se a napište ho.
Nebyla vylozene spatna, ale nedokazala jsem se zacist a proste jsem ji nedocetla a poslala dal. Uznavam, ze to mohlo byt moji naladou, ale proste me nechytla.
Jasně - bylo to sladkobolné, jasně - bylo to prvoplánově prokouknutelné, jasně - bylo to hodně romantické. Ale taky to bylo moc milé a hezké
Kniha Kniha ztrát a nálezů v seznamech
druhá světová válka (1939–1945) láska pro ženy Paříž 30. léta 20. století malíři pátrání v minulosti Korsika
2021 | Seznam hostů |
2021 | Štvanice |
2016 | Kniha ztrát a nálezů |
2017 | Pozvánka |
2022 | Apartmán v Paríži |
(SPOILER) Krásný příběh, ale nějak mi přijde, že je škoda, že se nedořešila do konce ta otázka otcovství, nebo setkání Toma s Alici nebo vztah s Olivierem.