Kníhkupectvo splnených snov přehled

Kníhkupectvo splnených snov
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531993/bmid_knihkupectvo-splnenych-snov-662e965d293cb.jpg 4 737 737

Nazrite do čarokrásneho pojazdného kníhkupectva, v ktorom sa plnia sny Večná romantička Nina dokáže svojou láskavosťou a bystrosťou vyčariť úsmev na tvári aj tomu najväčšiemu skeptikovi. A nielen to. Má dar vybrať pre každého čitateľa tú pravú knižku. No keď stratí milovanú prácu knihovníčky v hektickom veľkomeste, začne sa zamýšľať nad tým, či aj na ňu niekde čaká šťastie a ten pravý... A tak sa jedného dňa rozhodne začať nanovo v malej ospalej dedinke. Kúpi si dodávku, ktorú vďaka svojej kreativite a trpezlivosti premení na čarokrásne pojazdné kníhkupectvo. Okrem toho, že si plní sen, svojím oduševnením, silou rozprávania a talentom, začne meniť jeden život za druhým. A keďže osud občas ponúkne príležitosť tam, kde by to Nina čakala najmenej, možno aj pre ňu je tu šťastný koniec... Nájde v sebe však dosť odvahy, aby nezostala len pri snívaní?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora

Little shop of happy ever after, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kníhkupectvo splnených snov. Přihlašte se a napište ho.

Babkabylinkarka
16.01.2025 4 z 5

Pohodová kniha, odpočinková, sáhla jsem po ní pro dobu vánoční a udělala jsem dobře. Nezklamala. Mínus jedna hvězdička za to, že některé zápletky mi přišly hodně nereálné, ale jinak nádhera. Takový příběh by chtěl zažít kdekdo. Já určitě

KatnissLavender
11.01.2025 5 z 5

Co bych to byla za knihomolku, kdyby se mi nelíbila kniha o knihách? Navíc taková, která přesně do puntíku popisuje moji práci snů! Měla jsem obrovská očekávání a jsem vážně šťastná, že se naplnila. Čtení jsem si naprosto užila a už se těším, až vezmu do rukou další díl!

recenzienika657
03.01.2025 4 z 5

#knihkupectvosplnenychsnov @jennycolganbooks @nakladatelstvimetafora @grada_sk

Obálka knihy je nádherná, hravá a tiež hrejivá. Až mi nesedí na to kde sa príbeh odohráva a to v drsnom a poväčšinu času pochmúrnom Škótsku. Avšak v knihe začína leto a preto som aj rada, že ma kniha zohriala, aspom troška.

Nina stráca prácu, pretože knižnice rozpúšťajú a nevie čo ďalej. V novinách narazí na dodávku, ktorá sa jej pozdáva čoraz viac a stále viac a viac je presvedčená o tom, že ju má kúpiť a knihy zo zrušených knižníc zachrániť. Vie ako bude vyzerať, ako bude pomáhať nájsť ľuďom správnu knihu. Je to jej sen. Ide si za ním a na tejto ceste spoznáme súdržnosť Škótskej vysočiny, objavíme jej krásy a tiež sa tešte na jemnú romantickú linku.

Príbeh je dojímavý aj keď sa začiatok rozbiehal pomalšie. Nápad s predajom kníh v dodávke sa mi páčil od začiatku a som rada, že sa nevzdala a našla domov.

Zarazila ma až ku koncu hádka Kate s farmárom. Nebudem spoilerovať o čo išlo, ale poviem, že mi to nesedelo a celá konverzácia mi prišla umelá. Ja by som sa určite inak zachovala a Kate? Čo má rozdvojenú osobnosť? Naozaj som čítala z otvorenými ústami, čo to malo znamenať.

Máte radi príbehy spojené z knihami?

Ďakujem @dzulshudakova za zaslanie knihy do štafety.

#stafetovyzavislak

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024

„Když čteš knížku, máš pocit, jako bys byl v příběhu...Napojíš se přímo na mozek spisovatele. Jsi tu jen ty a hrdinové. Zažíváš to stejné co oni.“

Kniha Kníhkupectvo splnených snov v seznamech

v Mé knihovně308x