Knižka o Ferdovi Mravcovi přehled
Ondřej Sekora
Klasicky príbeh poplašeného mravca, ktorý je neustále v množstve problémov. Má však priateľov, ktorý ho sprevádzajú počas všetkých dobrodružstiev.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Knižka o Ferdovi Mravcovi. Přihlašte se a napište ho.

Kouzelná kniha mého dětství. Četli jsme mnohokrát s dětmi. Na základě této krásné knihy jsme se naučili poznávat mnohé zástupce hmyzí říše i ve skutečnosti. Doporučuji, přečtěte a vypravte se do přírody. A hledejte. Určitě je najdete.

Krásná dětská kniha, obohacená o úžasné ilustrace propracované do detailu. Ferda je šikovný, ochotný, kamarádský a většinově oblíbený. Zažívá různá dobrodružství, která by mu i lidé mohli závidět.
Knížka určitě potěší a pobaví nejen malé děti, ale i ty, kteří jim ji budou číst.
Knihománie startuje již popáté a letos přinese 22 novinek
20.10.2015
„To je švanda, hleďte! Hlemýžď si hraje na traktor!“
Kniha Knižka o Ferdovi Mravcovi v seznamech
v Mé knihovně | 316x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
1990 | ![]() |
1978 | ![]() |
2004 | ![]() |
2009 | ![]() |
1980 | ![]() |
Nádherná nostalgia, ktorú sme všetkých 6 vnúčat čítali o sto-dvesto u levočskej starkej, až bola chudinka celá ohmataná, pretože slúžila aj ako podložka, mosty, domy, hrady, rampy a iné pomôcky. Ale prežila celé roky rokúce a oneskorené 7. vnúčatá teší taktiež, pričom na svet postupne prichádzajú pravnúčatá a určite budú pokračovať v jej príbehu...