Knížka pro kulihráška přehled
Josef Brukner , Michail Alexandrovič Bulatov , Karel Černý (p) , Václav Čtvrtek (p) , Hana Doskočilová , Josef Lada , Dagmar Lhotová , Ljuba Štíplová , Lev Nikolajevič Tolstoj
Pestrá paleta veselých pohádek z per skvělých pohádkářů a štětců znamenitých ilustrátorů. Jak šel Česílko Andulce pro bačkůrky vám poví Václav Čtvrtek, Hana Doskočilová představí Micku z trafiky, Dagmar Lhotová vykouzlí Pohádku z devátého klobouku. Zavoní jablůňka se zlatými jablky, zabručí tři medvědi, představí se zvířátka z dřevěného domečku a taky město Nepovězto.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Knížka pro kulihráška. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Knížka pro kulihráška v seznamech
Nadšen z návratu do dětství,čteme společně s manželkou a užíváme si to.Nádherné retro.Při pohádce O jablůňce se zlatými jablky jsem měl husí kůži,strčí do kapsy většinu fantasy knih svým kouzlem a poetikou,U česílka jsem ocenil vyprávěčský talent Václava Čtvrtka.A Tři medvědi mi potvrdily ,co jsem si myslel o národní povaze rusů:Máša vlezla do cizí chaloupky,sežrala tam všechnu polívku,rozbila židličku,a vyspala se v cizích postelích a když se medvědi vrátili domů,bez omluvy utekla. Nepřípomíná to něco z naší nedávné historie?Doporučuji všem nad 50!