Knížka pro Lucinku přehled
Milena Lukešová
Tuhle knížku musíte mít – zvláště pokud máte doma malou Lucinku. Velká obrázková kniha pro nejmenší. Adresátem může být už dvouleté dítě, kterému předčítáte, nebo zcela začínající čtenář, který se teprve seznamuje s písmenky. Jednoduchý příběh, spíš všední vyprávění o tom, co všechno Lucinka a její kamarád – kocourek Dominik během dne dělají, co vidí, kam chodí, kam jedou… Koho Lucinka má a kdo má rád Lucinku.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Knížka pro Lucinku. Přihlašte se a napište ho.
Poněkud historická kniha. Ale v roce 1987 jsme se ségrou knihu milovaly a v té době bylo vše nakresleno tak, jak to opravdu bylo. Dneska již spoustu věcí neplatných.
Stále aktuální knížka, i když jízda na zadním sedadle bez autosedačky je již historie. To je asi jediné, co mi trochu vadí. Díky graficky zpracovanému textu se předčítá úplně sama. Baví mě i dcerku (3r).
Kniha Knížka pro Lucinku v seznamech
1983 | Zimní knížka pro Lucinku |
1976 | Velká obrázková knížka pro malé děti |
1981 | Velká obrázková knížka o zvířatech |
2013 | Knížka pro Lucinku |
1981 | Jak je bosé noze v rose |
Z počátku se mi kniha nelíbila. Byla hodně divně psaná, že i malé dítě nechápe co/jak autor myslí. Asi tak za třetinou knihy, byla kniha milá a hezká. Obrázkový slovníček je skvělé pro učení