Kočičí průvodce noční oblohou - Pozoruj hvězdy s kocourem Felixem! (2019) | Databáze knih

Kočičí průvodce noční oblohou - Pozoruj hvězdy s kocourem Felixem! přehled

Kočičí průvodce noční oblohou - Pozoruj hvězdy s kocourem Felixem!
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414315/bmid_kocici-pruvodce-nocni-oblohou-pozor-Grt-414315.jpg 5 16 16

Kniha s půvabnými ilustracemi je pro děti ideálním úvodem do světa amatérského hvězdářství. Kočičí průvodce Felix je naučí rozeznávat souhvězdí, ukáže jim vzdálené galaxie, vysvětlí, jak vzniká polární záře, a naučí je rozeznávat fáze Měsíce. Čtenář získá zábavnou a přístupnou formou hodně informací o vesmíru a udělá první krok k zasvěcenému pozorování noční oblohy.... celý text

Vesmír Pro děti a mládež
Vydáno: , Pikola

A Cat´s Guide to the Nigth Sky, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kočičí průvodce noční oblohou - Pozoruj hvězdy s kocourem Felixem!. Přihlašte se a napište ho.

evca7271
05.12.2024 3.5 z 5

Moc pěkná knížka o vesmíru.

Hanina61
02.12.2024 5 z 5

Mám ráda kočky a taky hvězdy a tahle knížka z dětského oddělení knihovny se mi tak líbila a dozvěděla jsem se z ní tolik věcí, že nebýt pořád té zatracené mlhy, vyběhla bych každý večer ven a pozorovala zimní oblohu, teď to prý jde nejlíp... Bezva ilustrace a zajímavé informace, pro děti i dospěláky, doporučuju.

Zojka
03.05.2021 5 z 5

supr čupr kniha nabitá zajímavostmi a úžasnými obrázky (dokonce se líbila i mému spolužákovy a to už je co říct :-)).

Kniha Kočičí průvodce noční oblohou - Pozoruj hvězdy s kocourem Felixem! v seznamech

v Mé knihovně7x

Autorovy knížky

2019  93%Kočičí průvodce noční oblohou - Pozoruj hvězdy s kocourem Felixem!