Půlnoc přehled

Půlnoc
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429209/bmid_kocici-valecnici-nove-proroctvi-1-p-Ope-429209.jpg 4 56 56

"Budoucnost lesa je v jejich tlapkách. Kočičí válečníci se vracejí v další sérii! " Ostrodráp vyslechne z úst Hvězdného klanu zlověstné proroctví, které ho varuje, že kočičím klanům hrozí dosud nepoznané nebezpečí. Mladý válečník se proto spolu s několika přáteli vydává na výpravu do neznámých končin, aby zachránil les před zničením. Bude potřebovat veškerou odvahu svých válečnických předků, protože blížící se zkáza může jeho domovinu doslova vyrvat z kořenů. Ať už ho ale čeká cokoli, Ostrodráp se od osudu nenechá hladit proti srsti!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

Warriors: The New Prophecy #1: Midnight, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Půlnoc. Přihlašte se a napište ho.

Capybara18
01.11.2024 5 z 5

(SPOILER) Upřímně první díl druhé série mě trochu zklamal. Líbil se mi, ale přišel mi trochu zdlouhavý. Teprve skoro v závěru knihy se konečně vydají na výpravu. Veveruška mi zezačátku přišla protivná, ale potom jsem si ji velmi oblíbila a byla jsem moc ráda když s nimi nakonec šla na výpravu k místu utápějícího se slunce.
Opět moc dobrý díl.

E-liška2013
11.11.2023 5 z 5

Moc pěkná výprava .

Knihomolka223
09.04.2021 5 z 5

Celou první sérii jsem přečetla dvakrát a protože jsem veliký fanoušek kočičích válečníků, přirozeně jsem šáhla po dalším dílu. Nezklamal. Jako vždycky jsem se hned začetla, protože příběh je napsán opravdu poutavě a napínavě. Šlo vidět, že za další sérií stojí další skvělý nápad. Vystřídal se hlavní hrdina, tentokrát sledujeme Ostrodrápa (ano, je to ten Ostrodráp - syn Drápa).
On, jeho sestra Zlatuška, Pírka a Hrom (teď už válečníci, jinak pořád koťata Šedého pruha), Veveruška (dcera Ohnivého měsíce) a Vránek se vydají na nebezpečnou pouť, protože Hvězdný klan má (zase) další proroctví. Jo a ještě něco - v této knize je překvapivě dost jezevců (a ti, co tuto knihu četli, jistě pochopí).
Takže dávám opět 5 hvězdiček.

Knižní novinky (4. týden)

17.01.2020

Kniha Půlnoc v seznamech