Kočka v Zemi čísel přehled

Kočka v Zemi čísel
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183592/bmid_kocka-v-zemi-cisel.png 4 22 22

Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika. V takovém hotelu jste ještě nikdy nebyli. Můžete jit,kam chcete, a všude jsou další a další chodby a další pokoje. I když je v tomhle hotelu úplně plno, vždycky se tam pro vás najde místo. Jak je to možné? V téhle knížce se to dozvíte. Na chodbách hotelu můžete občas potkat Kočku, které spousta věci vrtá hlavou . . . Jestlipak na ně Kočka přijde? První vydání.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kočka v Zemi čísel. Přihlašte se a napište ho.

gretl74
28.09.2024 2 z 5

To je tak, když se nechám unést pouhými pár nadšenými komentáři a pak objednávám online. Je mi líto, ale všeobecné nadšení nesdílím. Já bych tedy za pomoci této knížky do tajů čísel nepronikla, ani kdybych se na hlavu postavila. Zmatené kočce se vůbec nedivím, že z toho divného hotelu pelášila pryč, co jí chlupaté pacičky stačily.

muchomurka
12.05.2024 4 z 5

Zajímavá kniha. Úplně chápu pocity kočky a bála jsem se, že skončím jako ona a, že to nedám, ale v kupodivu celkem ano. Teda zlomky mi hlavu trochu zamotaly. I tak bych ale jako kočka skončila, někde v hotelu se 20 pokoji. :)
A Bambulka? Ač kniha pro ni není ještě určená, překvapilo mě, jak ji bavila a chtěla stále číst, dokud jsme ji na jeden zátah nedočetly.

Kačka0307
28.02.2024 5 z 5

Skvělá knížka, hezký příběh.

Kniha Kočka v Zemi čísel v seznamech

kočky matematika čísla